Vögele Shoes
Voegele niti slučajno ni TurboSchuh, ne po kvaliteti, ne po cenah in ne kako drugače. Voegele je vsaj en rang višje kot opevani H/M ali C/A, kar imam njihovih čevljev, sicer še kupljenih v A, je najstarejši par 6 let star, pa je še dnevno v uporabi (jesensko/pomladna varianta). Recimo da so v povprečju za odtenek slabši od Massa, pa čist primerljivi s kako Alpino, Planiko, imaš pa nekaj cenenih modelov in nekaj dražjih in tudi boljših modelov. Vsaj V A je bilo tako, kaj imajo tukaj, še nisem uspela preveriti. Meni ustrezajo tako čevlji kot oblačila, vsake oči imajo pa svojga malarja.
Vogele niti približno ni Turboschuh. Imajo tudi oblačila in so kvalitetna in tudi ne najcenejša,kot tudi čevlji niso najbolj poceni. Kupili pa smo otroku ravno pred 10 dnevi tam čevlje,ki so nepremočljivi (zgledajo kot supergice – podobne, prav na isto foro imajo v Superfitu za 55€, tu so bili nekaj čez 30€,ker je bil ravno 20°popust) in so zelo ok. Tako da tiste,ki se ne spoznate (Ts), ne govorite kar nekaj tja v tri dni!
Sicer vsak po svoje, ampak če MASS ni kvalitetna znamka, glede na svojo ceno pač, potem pa res samo še geox ali clarks ostane. Za moje pojme je mass pri otroških čevljih vsaj toliko kvaliteten, kot opevani superfit, da o kakem cicibanu sploh ne govorim, pri odraslih pa tudi še nisem naletela ne na slabo izdelavo ne na kak drug problem. PA še prijazni so, vsaj pri nas.
hej. Voegele shoes je pač super, odlična postrežba, odlične in ustrežljive prodajalke, ki mojim otrokom vedno zmerijo noge, da se čevlji odlično prilegajo, moji materi pa so prinesle celo goro čevljev in so ji res rade pomagale. Če ste iz Štajerskega konca pojdite v Slovensko Bistrico pa boste videli, za moje pojme je edina napaka le to, da je premalo prodajalcev, glede na velikost njihovih trgovin.
P. S. VOEGELE SHOES PA SE V TUJINI PRIMERJA S STIEFEL KOENIGOM, LE DA IMAJO CENOVNO UGODNEJŠE ARTIKLE.
……. vegele trgovine so ODLIČNE….. in čevlji… in oblačila…… je visoka kvaliteta… mogoče, da njihove tgovine pri nas nimajo takšne kvalitete kot pa v avstriji…. pa saj če gledamo spar, interspar…… velik bolj kvalitetno imajo v avstriji…… al gledam praške, pleničke pampers ……milka čokolado, velik bolj polna je kot pa, če jo kupimo pri nas ….. itd…..
Vogele shoes ni niti priblizno podoben turboschuh. Turboschuh je scena Deichman ki imas cevlje samo za eno priliko in je ze konec z njimi al pa se to ne! Moram pohvalit da je Vogele shoes v Kranju zelo v redu veliko izbire prijazne prodajalke pomagajo, postrezejo in nasmejane vedno! Redna stranka sem pri njih imajo zelo bogato in kvalitetno obutev vsaj za 3 leta je cevelj ce ne za dalj odvisno kako spremljas modo!
Pozdravček vsem,
naj mi nekdo pove kje v Kranju je Voegele s čevlji-če se ne motim-qlandia?, preselili smo se iz štajerske, kjer sem bila njihova redna stranka-v Mariboru, da ne bo pomote, ker tisti v Slovenski Bistrici je, živa groza od obutve (veliko uničenih,porumenelih čevljev hočejo prodat po polni ceni!), da se ne pogovarjamo o Sl.Bistriških prodajalkah, ki se kar v trgovini med sabo pričkajo in to v pričo strank, ki marsikaj ujame/mo/jo, ko gredo mimo. Da jim je v ponos, ko se nadrejena zdira na podrejeno? Groza od groze! Nobene sproščenosti, zaigrana prijaznost…hvala za te rože… Dobro, da smo v času, ko je že toliko različnih trgovin z obutvijo in s tem še večjo možnost izbire, kjer se je vseeno boljše odločit za zaprt način, kjer nimajo umazanih čevljev pred samim vhodom…O.o…Lepo bodite, jaz pa grem s sinkom uživat zimska idila!:)
Trgovina vogele shoes je na ogled lepa trgovina vendar prodajalke v njej so nesramne,hudobne in neolikane do strank za hrptom govorijo o strankah zelo grdo in se delajo norca iz njih tudi do novih delavk se nena lepo obnasajo na zacetku se delajo lepe kasneje pa pokazejo pravi jaz vse vdarijo po novi delavki, da jo spravijo ob zivce tudi do tistih so taksne,ko se pridejo ucit iz drugih poslovalnic k njim za hrptom grdo govorijo o njih in nic jim nocejo pomagat in pokazat pri prodaji,ko se nimajo taksnih izkusenj,ko one,ki so ze tukaj zaposlene od zacetka tudi poletni dopust hocejo imet vedno isti mesec tak,da ga nemores imet te ko bi ga rat imel ze junija mores it na poletni dopust prave avse so
Forum je zaprt za komentiranje.