Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vodovodar

vodovodar

Srecal sem jo klubu in ona je bila stara znanka.

v ponedeljek sem fraj, ce se rabis vodovodarja sem ji reker na uho  pomeziknil?in odsel.Se isti vecer dobim sms ok pridi ob 9h.

Pon.9am

Odpre vrata v kopalni halji jaz vstopim cez vrata in vprasam,kje vam pusca gospa?s prtom pokaze proti kuhinjskem koritu.jaz se vlezem na tla in med pregledom odtoka ji recem “mi prosim odpres vodo ker tukaj ni nic mokrega”

ona z raskorakom stopi cez mene in mi rece dobro preglej?uff ja v tistem zagledem celo premoceno muco in recem “nasel sem”z usti se takoj zapodim v njo lizem dokler ni zacela grobo stiskat glavo proti sebi…se se se je govorila…vedel sem prihaja ji.na hitro sm se vstal jo dvignil v zrak in vrgel na mizo…tako da je lezela s pokrcenimi koleni, prasica zdaj bos ti vidla, sem ji rekel in med lizanjem s prstom masiral muco.in ja med stokanjem jo zacne trest naenkrat cutim v ustih njene sokove uff ja to sem hotel?kaksen orgazem…ampak jaz sem pospesil…”daj se”sem ji rekel”tvoj sok je najboljsi”…drugi val mi je zalil cel obraz,noro kako jo je treslo v tistem me odrine in…in fantaziraj sama naprej ce pa rabis vodovodarja ?pa mi pisi na avtodelim1p@gmail.com ?

Uff dobra misko sem se kr vzivel??

Upam da se prides??

Se splaca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close