Vodni park Bohinj
V bazenih je voda malenkost bolj hladna kot drugje (npr. čatež). Nekam veliko bazenov ni. Sta dva tobogana – ne pretirano velika, plezalna stena (iz vode – za velike) in bazen notri ter en zunaj. Pa mislim, da sta še dva whirpoola. To je to.
Meni je fajn za včasih pozimi, a izbiramo izključno dneve, ko ni gužve.
..sem hotela biti tiho, ker ko sem zadnjič napisala, da je voda mrzla, sem izpadla čudak… zdaj smo pa že tri, ki tako mislimo…. fora je v tem, da to ni rekreacijski bazen, ampak bolj za namakanje, masiranje, za to pa je občutno premrzlo… sem šla celo napisat pritožbo direktorju (ker tudi s savno nisem bila zadovoljna), poceni pa sploh ni!! pa mi je prijazno napisal, da niso terme, da morajo sami gret vodo….
jaz pa lahko dodam, da je to Gorenjska… potem lahko veš, koliko grejejo vodo… če sem lahko malo nesramna…. 😉
hahaha 🙂 ja se ne bi čudila če je temu res tako. 🙂 ja voda je kar mrzla in če ne plavaš te zebe.
Je pa tudi res, da moj, ki ima bolj občutljivo kožo vedno kaj faše – ali glivice ali pa celo bradavice. Tako da tudi ni najbolj navdušen nad temu parkam.
Poleti je bolje iti kar na jezero – je boljša voda – tudi če je pač malo mrzla.
Smo bili prejšnji teden tam z otroci, in ne vem kaj vam ni všeč. No, sej če imate tako mnenje, vsaj gužve ne bo, tudi zadnjič je ni bilo in je tako še bolj fajn. Voda niti pod razno ni bila mrzla, mogoče je v “nepoletnih” časih. Prov fajn je tam in tudi tobogani so, plezalna stena. Je pa res, da to ni velik objekt in ja, cene so pa kar zasoljene.
Nikoli več. Tako nas je zeblo, kot že dolgo ne. Noge sem imela že čisto modre, tako me je zeblo. Doma sem se potem dolgo časa tuširala z zelo vročo vodo, da sem se vsaj malo ogrela. Tudi otroka je močno zeblo in sta jamrala. Bili smo tam pozimi in se nam je tako zamerilo, da nikoli več ne gremo tja. Tudi higiena je slaba, na splošno je vse mnogo slabše kot ob otvoritvi. Hotel ima zelo velike finančne težave, račune že več let blokirane, sedaj banka hotel tudi prodaja na dražbi.Vse to pa se seveda močno pozna na storitvi.
V Vodnem parku smo bili tudi pred nekaj leti, takrat je bila voda res topla. Tako da smo bili močno negativno presenečeni, kako je bilo tokrat mrzlo.
Pri nas v šoli dobijo otroci zastonj karte za Bohinj, šli smo 1 x in nikoli več. Voda mrzla, da te zebe ko psa, tudi ozračje ni, da bi se ravno udobno počutil, na koncu smo se vsi gnetli v otroškem bazenu, kjer je voda nekoliko toplejša – ampak ni fora, tisti bazen je namenjen majhnim otrokom, ne pa da se na koncu odrasli hodimo gret tja not. NIKOLI, NIKOLI več in me ne čudi, da neke posebne gužve skorajda nimajo, razen kadar privlečejo kak avtobus najstnikov, ki jim je itak ravno, kje in kako se kopajo, samo da je voda in da ni zamrznjena. Zdaj nam že 4. leto zastonj karte lepo propadejo.
Forum je zaprt za komentiranje.