Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vodja marketinga POMOČ

vodja marketinga POMOČ

Pozdravljene!
Dobila sem službo v marketingu sem dip.ekon.ker pa me je strah ker še nikdar nisem tega delala vas sprašujem če mi lahko bolj na drobno katera opiše dela ki se jih opravlja.Če katera dela to v praksi prosim če mi pomaga Mi opiše njen delovni dan s tega področja.(delala naj bi nekaj v zvezi z fakturami, naročili,plačili)1000HVALA

A si sigurna, da boš delala v marketingu? Delo s fakturami in plačili je bolj knjigovodske narave. Sicer pa: če si dipl. ekon. ste sigurno imeli kak predmet z osnovami trženja. Marketing = trženje namreč. A kaj o delu z raznimi ključnimi skupinami strank ti pa niso omenjali, ali pa odnosov z javnostmi?

Verjetno je v tvoji firmi naziv marketing samo fancy ime za komercialo. domnevam, da boš izstavljala račune, pisala naročila, sprejemala ponudbe…. paperwork v glavnem.

Naj te ne bo strah, itak te morajo malo uvest, pa ti povedat, kaj moraš počet. Pa najboljše je, da enostavno vprašaš, če kaj ne boš vedela.

Ne vem no, a si mogoče noter prišla po vezah al po izkušnjah pri delu?????????Jaz iščem službo že dve leti, pa imam že full izkušenj v marketingu, dela pa ne dobim, ker je že vse vnaprej zmenjeno.
Sorry za tak komentar, sam ne vem, zakaj sprejemaš službo, če ne veš kaj to pomeni.

sanja, ti si pa mal ljubosumna…

:))))

Ja ne vem kaksen kader si, ce ze 2 leti isces sluzbo in predvidevam, da imas ustrezno izobrazbo.

Je pa zanimivo, da bi velik ljudi delal v marketingu, ker je zdaj ta beseda ful popularna….

Daleč od tega, da bi bila ljubosumna, tudi sama sem bila na zavodu s 7. stopnjo izobrazbe.
Če si dipl. ekonomist in zasedeš delovno mesto VODJE marketinga, potem pa sprašuješ kaj omenjeno delovno mesto obsega…Halo???Ja kaj zaboga pa pomeni sama beseda marketing???
Pa ne mi prosim lepo o nekem ljubosumju!

se popolnoma strinjam s Sanjo.

Žal pa večinoma hočejo začetnike, da jih zelo malo plačajo. Potem pa imajo improvizacijo v marketingu. Ali pa rabijo le malo boljšo tajnico.

Sanja napisal:

> Ne vem no, a si mogoče noter prišla po vezah al po izkušnjah
> pri delu?????????Jaz iščem službo že dve leti, pa imam že full
> izkušenj v marketingu, dela pa ne dobim, ker je že vse vnaprej
> zmenjeno.
> Sorry za tak komentar, sam ne vem, zakaj sprejemaš službo, če
> ne veš kaj to pomeni.

Kako si pa lahko fax naredila, če še tega ne veš kaj je marketing???

Pa dobr no..mislm ok ce so te postavl za vodjo marketinga pol je to dost bad..drgac pa sj vsi vemo da nas fax nauci teorije ne pa prakse in da je tko al tko treba uvest vse k pridejo na novo in tko al tko si vsak kksno stvar mal po svoje zamisl.

www.studentarija.net

Pa dobr no ljudje, pa kaj vam je? Jaz namreč nikjer ne vidim, da bi napisala, da je dobila službo VODJE marketinga, ampak samo službo v marketingu. Vsak mora nekje začet, pa tudi če nima delovnih izkušenj, a ni tako?

Jaz se tudi strijnam s Sanjo, če pa si po izobrazbi ekonomistka pa verjetno moraš vedeti kaj je marketing. To kar pa si napisala, fakture, plačila,.. je tipično delo knjigovodkinje, ki ne potrebuje VII. stopnje izobrazbe ampak V(opravljala boš delo ekonomskega tehnika), ki z marketingom nima nič. Ampak če bo delo dobro plačano, in če ga boš opravlala z veseljem, potem je praktično vseeno. Ne sekiraj se, nihče ko pride na novo ne obvlada zadev, če si dojemljiva boš v enem mesecu padla notr. Pa veliko sreče in veselja pri delu!

Katja, poglej si naslov!

NE MOREM VERJET!!!!!!

Dve leti iščem službo, isto sem diplomirala, ne morem pa verjet, da nekdo iz ekonomije, ne ve kaj je marketing, kaj naj bi se počelo (kdo ti je pa podaril izpite, pa diplomo), pol pa še službo dobiš prav na to temo. Men je to ful neverjetno…..res. Pa tole je čist zgrešeno, vodja marketinga, pa neki delo z papirji in računi, naročili, tole zame ni niti malo marketing….

Povdarla bi še VODJA marketinga, pa to se moraš šalit…

dejzi napisal:

> Pozdravljene!
> Dobila sem službo v marketingu sem dip.ekon.ker pa me je strah
> ker še nikdar nisem tega delala vas sprašujem če mi lahko bolj
> na drobno katera opiše dela ki se jih opravlja.Če katera dela
> to v praksi prosim če mi pomaga Mi opiše njen delovni dan s
> tega področja.(delala naj bi nekaj v zvezi z fakturami,
> naročili,plačili)1000HVALA

Ali ste nepismeni, ali vas je luna vrgla? Ne pise, da ne ve kaj je marketing? Domnevam, da je dejzi zmedlo ocitno neskladje med opisom delovnega mesta in nalogami katere naj bi opravljala.

RES STE BILI V POMOC. SE ENKRAT PREBERITE SVOJE KOMENTARJE IN SE ZAMISLITE NAD SABO.

dejzi, tebi pa veliko srece na delovnem mestu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close