voditeljica narodnozabavne oddaje, Darja Gajšek
koliko let imata ona in mož Janković?
https://klip.si/video/video-darja-gajsek-na-svoji-poroki-padla-na-kolena-moz-jo-je-ganil-do-solz
blondinka pač. ki potrjuje vice.
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › voditeljica narodnozabavne oddaje, Darja Gajšek
koliko let imata ona in mož Janković?
https://klip.si/video/video-darja-gajsek-na-svoji-poroki-padla-na-kolena-moz-jo-je-ganil-do-solz
Manj jo slišim & vidim, rajše jo imam.
ona je bila letos trideset, pa tudi on ni več mlad…
[/quote]
Ja normalno da Darja rabi ćobana, da jih kuha, pere,…..
Če imaš butlerja pod krinko partnerja, to ni nič narobe…Sej čistilke so tudi vse južne.
bolje narodno mešanje kakor incest med sestričnami in bratranci po malih vaseh
luštna sta
Enostavno je ne prenesen. Ne prenesem tistega njenega prisiljenega nasmeha, presladkega govora in napravljanja….
Enostavno je ne prenesen. Ne prenesem tistega njenega prisiljenega nasmeha, presladkega govora in napravljanja….
tudi meni je preveč osladna prisiljeno nasmejana in prijazna – se prav vidi, da ni pristno in je zato zelooo odbijajoče
Darja je prav prijetno in simpatično dekle. Obvlada harmoniko, še lepše pa poje. Njen smeh je naraven in spontan. Pač taka je. Mi je pa naprimer zoprn prisilni nasmeh Bernarde Žarn.
Če jo prevečkrat gledaš obstaja nevarnost, da lahko dobiš Diabetes!
Darja je prav prijetno in simpatično dekle. Obvlada harmoniko, še lepše pa poje. Njen smeh je naraven in spontan. Pač taka je. Mi je pa naprimer zoprn prisilni nasmeh Bernarde Žarn.
Vsake oči imajo svojega malarja
ona je bila letos trideset, pa tudi on ni več mlad…
Menda tudi on ni več mlad.Ima jih menda 70..Ona pa 60….ja…nista več mlada….
.
naj živi ljubezen.
Meni je pa Darja Gajšek noro seksi; vedno, ko jo vidim, si jo predstavljam golo in kaj bi ji delal. Ona je cvetober slovenske ženske lepote!
Slučajno sem jo gledal na nedeljski oddaji preteklo nedeljo – nosila je preklano kiklo in navihani kamerman je dosledno usmerjal kamero naravnost v njena bela stegna …..
Če jo prevečkrat gledaš obstaja nevarnost, da lahko dobiš Diabetes!
🙂
Meni deluje kobilasto. Starejša kot je, bolj je kobilasta, široka in z veliko glavo, naprej potegnjeno brado. sploh ko ob njej stoji njen mož, je to še posebej izrazito.
Mislim da je tudi drgače visoka ženska, vsaj okrog 180 cm.
Mi pa od nekdaj, še ko je bila z Atomiki tako malo blond deluje.
Zelo lepa ženska. Seveda je bila pred 10 leti še bolj (takrat je bila ultra lepotica!), ampak še zmeraj je lepa in prijetna.
Je pa sramotno, da se je spečala z nekim čefurjem. To pa je pravo izdajstvo slovenskega naroda z njene strani!
blondinka pač. ki potrjuje vice.
Forum je zaprt za komentiranje.