Vodice (pri Šibeniku)
Tudi mi smo bili lani v začetku julija. Tam, kjer so hoteli, ljudje ležijo en na drugem. Zelo veliko je Slovencev, tako, da se otroci hitro najdejo med sabo. Pri hotelih zraven kampa je tudi bazen (ga ne priporočam, ker je voda rumena od umazanije), vsako drugo noč pa imajo otroški disco- vedno iste pesmi, ampak otrokom je všeč. Tam zraven je tudi otroško igrišče.
Za vsako reč je treba plačat- tobogani, tuš na plaži,… pa ostale cene so tudi precej zasoljene. V bližini je en Lidl, ki so ga lani odprli ravno, ko smo mi že odhajali domov in še ena hrvaška večja trgovina, tako, da smo mi tam kupovali kar smo rabili.
Saj drugače je v redu, ampak zelo drago in zelo zelo veliko ljudi.
Mi smo bili že dvakrat zaporedoma v Vodicah. Predlani smo bili v apartmaju ob Magistrali, lani pa na začetku “Blata”. Nobenkrat pa nismo ležali drug na drugem, pa smo bili tam v avgustu. Lani smo bili sicer bližje plaže, dve minuti peš. Cene se mi niso zdele nič pretirane, gužva pa le zvečer v mestu. Mi smo bili skoraj v samem centru, pa mi je bilo všeč. Domačini zelo prijazni. Sem že v ponedeljek klicala gospo in nam letošnji dopust že rezervirala.
živjo,
mi smo se že skoraj odločili za vodice, našla sem (nisem bila nikoli še tam) na eni strani tudi natančen zemljevid mesta
http://www.vodice.net/plan.asp?ID=276
zdaj pa rabim nasvet. kje je plaža primerna za otroke (v blatu, pri hotelu punta, v centru, pri šport terenih?)
še najraje bi našla apartma najbliže plaži in na “sprehodni” razdalji do centra. svetujete mi prosim v katerem delu vodic naj iščem.
lp,
leda
Forum je zaprt za komentiranje.