Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vodice (pri Šibeniku)

Vodice (pri Šibeniku)

LEtos smo se odločili,da gremo tja v apartma. Apartma je za hoteli in izgleda,da je na fajn mestu. ME pa zanima,če je že kdo bil tam? Kam se da zvečer it malo na sprehod? Je mogoče kakšna potka ob obali?

Ja, to je lepo mesto. Ob obali je pot vse do centra mesta. Vendar je to zelo turistično mesto, temu primerne so cene,gneča na plaži in zvečer na sprehajalni poti. Če želiš miren dopust, ti Vodic ne priporočam. To so naše izkušnje od lani.

No,ta apartma ni bil tako drag. Jaz vseeno upam,da ne bo take gneče,saj gremo že takoj v začetku julija.

Tudi mi smo bili lani v začetku julija. Tam, kjer so hoteli, ljudje ležijo en na drugem. Zelo veliko je Slovencev, tako, da se otroci hitro najdejo med sabo. Pri hotelih zraven kampa je tudi bazen (ga ne priporočam, ker je voda rumena od umazanije), vsako drugo noč pa imajo otroški disco- vedno iste pesmi, ampak otrokom je všeč. Tam zraven je tudi otroško igrišče.
Za vsako reč je treba plačat- tobogani, tuš na plaži,… pa ostale cene so tudi precej zasoljene. V bližini je en Lidl, ki so ga lani odprli ravno, ko smo mi že odhajali domov in še ena hrvaška večja trgovina, tako, da smo mi tam kupovali kar smo rabili.
Saj drugače je v redu, ampak zelo drago in zelo zelo veliko ljudi.

Mi smo bili 3 leta nazaj z 7-mesečnim otrokom in je bilo super. Apartma čisto blizu morja (samo cesto si prečkal in si bil pri morju), zvečer sprehodi ob morju. Meni ni bilo žal, da smo šli.
LP, Maja

ALI se spomniš kako se je imenoval ta apartma?

Mi smo bili že dvakrat zaporedoma v Vodicah. Predlani smo bili v apartmaju ob Magistrali, lani pa na začetku “Blata”. Nobenkrat pa nismo ležali drug na drugem, pa smo bili tam v avgustu. Lani smo bili sicer bližje plaže, dve minuti peš. Cene se mi niso zdele nič pretirane, gužva pa le zvečer v mestu. Mi smo bili skoraj v samem centru, pa mi je bilo všeč. Domačini zelo prijazni. Sem že v ponedeljek klicala gospo in nam letošnji dopust že rezervirala.

Bili lani v hotelu Olympia. Super hotel, lepo mesto, veliko restavracij, kafičev…Cene ao pa pać take kot vsepovsod na Hrvaškem- Priporočam.

živjo,

mi smo se že skoraj odločili za vodice, našla sem (nisem bila nikoli še tam) na eni strani tudi natančen zemljevid mesta

http://www.vodice.net/plan.asp?ID=276

zdaj pa rabim nasvet. kje je plaža primerna za otroke (v blatu, pri hotelu punta, v centru, pri šport terenih?)

še najraje bi našla apartma najbliže plaži in na “sprehodni” razdalji do centra. svetujete mi prosim v katerem delu vodic naj iščem.

lp,

leda

Jaz sem bila v h. Olypia in plaža tam je lepa prodratna, drobni kamenčki, primerna za otroke. Smo pa šli na sprehod na drugi konec mesta do h. Punta in mi v tistem koncu nikakor ni všeč tamkajšna plaža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close