Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vodeb o športnicah

Vodeb o športnicah

Balettka, kot sem ti napisala, ne poznam nobene čudne ženske, ki se ukvarja z borilnimi veščinami. Vse, ki se ukvarjajo, so zelo prijetne, vsaj tiste, ki jih jaz poznam. Sploh pa ne klanfajo takih kot jih ti klanfaš.
Veš tudi vojaki ne slovijo ravno po pameti tako, da ne bi kaj veliko dala na mnenje o tem kaj je možača in kaj ni, če mi ga pove nek moški, ki se rad strelja.

Balettka, tebi vsa to šolanje očitno ni nič pomagalo, da pišeš take traparije.

Se strinjam Boom, če je ženska možača tega ne more prikriti z make upom in lepimi oblekami. To je enostavno energija ki jo taka ženska oddaja. Če bi jo oblekli v lepa oblačila bi izgledala kot transa, moški preoblečen v žensko. Sem že videla take primere, tako da možačam tudi paše bolj športno-elegantni-moški stil oblačenja.

Tudi svoje neumnosti ženska ne more prikriti z oblekco in makeupom. Za nekaj časa že, dolgo ne.

trbovka, daj mi prosim povej kakšne traparije pišem?

a sem mogoče kje napisala da so možače čudne???

daj prosim povej, kje sem kaj nenormalnega zapisala?

očitno me nisi dojela, ali pa se bojiš pogledati resnici v oči. Daj zberi pogum!

sama sprejemam vse vrste ljudi, ampak napisala sem točno to kar večina sveta dojema kot dojema. In ženske v borilnih športih so v večini moški tipi žensk.

Ah ja baletka, ti si res baletka.

Ej sorry, kako lahko rečeš da vojaki ne slovijo po svoji pameti…ti nimaš pojma kaj govoriš. Pa očitno se bojiš povedati tako kot je.

Še enkrat si odpri tisti link, ki sem ga prilepila in se vprašaj a je normalno da je ženska taka?

ah ja trbovka ti si pa očitno brkača aja ne možača.

Zato so ti pa všeč pomehkuženci, saj si sama izjavila da imaš rada nežne moške hehe, ker take vedno potegnete v svoj krog pleničarje. Ker prave moške pa prave ženske privlačijo ne tiste, ki sanjajo o penisu.

Veš baletka, tisti link, ki si ga poslala. Si prebrala tudi komentarje bralcev?
Vidiš, možača je zame ženska, ki se spušča na tak nizek nivo komunikacije kot ga imaš ti. Čeprav glede na stil pisanja precej dvomim, da si ženska, jaz bi rekla, da si moški. Ženske naj ne bi tako pisale kot pišeš ti.

Tisti 3 komentarji v linku so verjetno od soimenjakinj možač ali pa od prpastih moških, ki si ne morejo dobiti ženske. Ostali ljudje pa vemo kam pes taco moli.

S tabo se pa nimam kaj več meniti, če nimaš toliko poguma da si pogledaš resnici v oči potem ti res ni pomoči.

Lahko pa pokažeš tale link in podobne stvari moškim in jih vprašaj če so jim take ženske privlačne, samo stavim da jih bo 80% povedalo laž, ker se bojijo resnice da ne bi ženske užalili, potiho si bodo pa mislili svoje.

prava možača je v bistvu baletka, ker je tako ponotranjila plehke moške principe o tem kakšna naj bi ženska bila (prav tiste gostilniške), tako da v bistvu na sebe in svet gleda z očmi enega zelo povprečnega moškega. Je lahko še kaj hujšega?

Možača je zame predvsem tista, ki se obnaša in komunicira bolj “po moško”. Velikokrat na čisto gostilniškem nivoju. To, s čim se ukvaraj, nima kaj dosti veze. zaradi mene je lahko tudi drvar. Poznam eno, ki se že od otroštva ukvarja s karatejem pa je v vsem zelo ženstvena.

V bistvu ste se spravili na baletko same možače zato ker vas boli v sebi ker je povedala resnico.

Jaz pa mislim, da baletka sploh ni ženska. Njen gostilniški nivo komuniciranja kaže na to, da ni ženska.

In potem sodiš vse moške po gostilniškem nivoju komunikacije?

Način komunikacije, ki ga ima baletka je značilen za prav poseben tip moških: zakompleksan, pomožnosti zapit samski moški, ki ga nobena noče, zato pa udriha po ženskah.
Torej samo določen tip moških, vsekakor ne vsi moški.

Zanimivo kako hitro sodiš ljudi, samo po načinu pisanja. Mislim da si bila tudi ti žaljiva in zaprta do drugače mislečih, tako da si dobila samo reakcijo nazaj. Sicer pa kot sem že rekel, resnica običajno boli.

Baletka si se mogoče pretvorila v čišmiša?

Baletka me spominja ne neko žensko, ki je pred časom jokala na MONu, ker si ne upa na bazen pa na letalo in ne vem kam še vse, ker jo povsod nadlegujjo moški. Verjetno ima tudi baletka take probleme, mogoče bi ji pomagal kak tečaj borilnih veščin, da bi tipa, ki jo nadleguje treščila in bi dal mir. Ali pa spada v kategorijo bogih punčk, ki si nič ne upajo storit?

Kaj veš mogoče sem pa hemafrodit:)

Torej si rada groba, da bi moškega kar napadla?

Baletka oz. čišmiš, veš samoobramba ni napad. Razen, če ti smatraš, da smeš nadlegovat ženske one pa se ne smejo branit.

Vojakinje so prave ženske, ker lahko moškega ustreli, če ni priden in je ne uboga. :))

[img]http://www.uniquepiss.com/wp-content/uploads/2010/08/ThreecuteIsraeliArmyGirls-Whydosoma.jpg[/img]

[img]http://media1.break.com/dnet/media/2012/8/8/48db7a9a-217b-4e2e-854b-b35cdb258007_thumb.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Trbovka a te doma niso naučili da nasilje ne vodi nikamor?

Kje si pa te lepotičke staknil? haha, ko bi bilo vsaj res tako v vojski.

Take “športnice” lahko vidimo tudi v resničnem življenju in so popolnoma običajne ženske, edina razlika med njimi in športnicami je, da se ne ukvarjajo intenzivno s športom. “Grde” in “možačaste” so pa vseeno. Dokaz, da je razporeditev lepot tudi med športnicami čisto enaka kot med navadnicami, so pa športne lepotice. Amen. Celo med metalkami kladiva so take s super postavco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close