Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vnovčenje Sparr točk

Vnovčenje Sparr točk

Drage moje, zanima me, kako je z vnovčenjem Sparr točk (bonitetno obdobje se zaključi 25.7.). Za prejšnji dve se mi zdi, da so bile pike podobnega videza in da si jih lahko “prenesel” v drugo obdobje, zdaj pa nisem več sigurna, da bo to še možno. In časa za vnovčenje nimam več veliko.

Se mi pa zdi brez zveze, da ti podarijo (ob doplačilu!) kar “cel” komplet krožnikov (in še nečesa) za ENO osebo. Kaj pa tam, kjer nas je 3, 5 v familiji?!). Se mi zdi, da ima Mercator s pika kartico bolj fer urejeno vse skupaj… Vzameš lahko, kar ti srce poželi (v okviru pridobljene vrednosti).

Torej: vnovčujete točke in zbirate komplete ali ne? Priznam, da mi je škoda, da bi vse skupaj “propadlo”, ampak krožnikov pa tudi ne potrebujem…

Hvala za vaše mnenje,

Briar

Jaz oz. midva s fantom sva zbrala toliko točk, da sva lahko kupila 6 kompletov krožnikov, zraven pa še čajnik, skledo in skodelice (tiste ta večje) in imava popoln jedilni komplet za 6 oseb.
Šparat se jih po mojem ne splača, ker jih pri vsaki akciji (baje) menjajo. Nazadnje so bile drugačne (so bile ravno obratno pobarvane-smrekica je bila zelena, okoli smrekice pa je bilo belo), torej jih v tokratni akciji ni bilo mogoče porabiti. Tako da… Mogoče pa bodo v naslednji akciji celo iste, kdo ve.

No, mi smo samo trije in na žalost nisem uspela zbrati točk za 3 komplete. Mi jih še manka 18.
Še večja traparija pa je to, da jih po neki normalni ceni potem ne moreš dokupiti (glede na to, da smo se pred kratkim selili v novo stanovanje, bi mi cel komplet bil sila dobrodošel).
Naj jih vrag pocitra

jao te špar točke….me zanima a vi tisti komplet vzamete sam zato, ker je kao poceni al vam je res všeč…ker meni je ultra grd in ga ne imela če bi mi ga dali zastonj

Punce, ko sem jaz nazadnje kupovala v Sparu, sem opazila da je gospa pred mano vnovcila kupon z razlicnimi tockami (iz prejsnje in te akcije) brez problema.

Poskusite, mogoce pa bo slo skozi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close