VNETJE NOŽNICE
Menjat ginekologa? Prvič, ni edini na planetu. Drugič, tudi če bi bil, ti popolnoma nič ne koristi. Torej ni niti najmanjšega razloga, ki bi te držal pri njem.
Ok, zdaj te mučijo glivice, ki mogoče niti niso tako zelo nevarne. Če so sploh glivice… Kaj pa, če bi te (bog ne daj) zgrabilo kaj bolj resnega? Pa bi ti ginekolog rekel, da imaš čas… bi čakala leto, dve, tri?
Po mojem najboljše, da kar tu povprašaš za priporočila in začneš kar jutri klicat okrog. Problem je namreč v tem, da nekateri ne jemljejo več novih pacientk, tako da ti bo že to vzelo nekaj časa. Ali pa, če nisi zelo kratka z denarjem, pojdi v samoplačniško.
joj kepica, res pejt stran od njega
sej res ni prijetn glih vsakmu na novo “noge narazen dat”, samo to je pa res neodgovoren človk, me prov zanima če bi on/ona me/la take ali drugačne probleme kok časa bi čaku/čakala.
glede na to koloko je danes obolenj, neplodnosti in drugih obolenj vse ta do raka, mislim da nam odlašanje ni več v opciji
res, tvoje zdravje naj bo na prvem mestu, zamenjaj ga
lp Cat24
Strinjam se z jožico zamenjaj ginekologa!
Probaj z jabolčnim kisom(vsak dan se enkrat z kisem moraš ga zmešati pol deci kisa in pol deci vode,na začetku te bo malo peklo ampak potrpi izperi šele ko te pekoče stanje mine)Če se ti bo pozdravilo s kisom prekini in si kupi intimno milo Lactasyd femina.Meni je to pomagalo vso srečo pa piši kako je šlo!
LP:)))))))))))))))))))))))))))))pink
Drage dame!tudi sama imam veckrat probleme z vnetjem nožnice in sem ugotovila,da mi zelo pomaga samponcek DEO INTIM od znamke JUST in sicer umivam se z njim vsak dan in zelo pomaga,tudi pri raznih izcedkih,ki se mi ponavljajo,drugace pa mi je moja tasča nabrala suhe rože(plahtica,rman ipd.)kar tudi pomaga ce pijete mesanice teh cajev.ce ima katera knjigo od simona ašiča je notri vse lepo napisano.samponcek se sicer prodaja pri zastopnikih in ne v prosti prodajilep pozdrav lea
Jožica, moj ginekolog je v ZD za študente in vem, da nima najboljšega slovesa, ampak ne vem h komu iti. Pred nekaj meseci sem napisala post, kjer sem spraševala za kakšnega dobrega ginekologa (po možnosti žensko) v Lj, ker ga rabim. Na žalost je bil odziv zelo slab – in še tiste ginekologinje, ki so mi jih predlagali, ne sprejemajo novih pacientov. Tako pač sem obupala in šla tam, kjer sem pač poznala. Žal pri meni ne pride v poštev samoplačniška ambulanta…
Hmmm čudno da imaš vnetje in ne spolnih odnosov.
Vendar meni so se tudi vnetja ponavljala in ponavljala, da mi je bilo že nerodno na pregled h ginekologu. Potem sem ga prosila za nasvet in mi je rekel, da je pametno uporabljati posebno milo za intimno nego z nižjim PH faktorjem, ki ne ustreza glivicam in drugim nebodigatrebam.
Pomembno je tudi, da je da se vseskozi ne umivaš, da je vendarle “muca” suha…. tudi različni vložki za en dan in podobno… vplivajo na to občutljivo mesto.
Zato povsem normalna nega zjutraj in zvečer s kapljico mila….
Forum je zaprt za komentiranje.