Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vnete dlesni pri otroku

vnete dlesni pri otroku

Dveletna hči je z virozo vred fasala še vnetje dlesni. V glavnem, že ene tri dni je posledično sitna, se nenehno zbuja, noče pa skoraj nič jesti niti piti. Koliko časa to okvirno traja, da je bolje? Recimo sama viroza je že skoraj mimo, jutri bo en teden okoli… Kaj dejansko pomaga pri teh vnetih dlesnih?

tukaj

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

preberi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ja, saj to sem gledala, pa me zanima, kaj od tega dejansko kaj pomaga… Da ni tako kot kakšne kapljice proti krčem pri malih dojenčkih, ko jih moraš en kup preizkusiti, da najdeš prave ali pa še takrat ne.

ups…škrat v mojem pc-ju

to pa ne vem, kako to deluje…samo to sem našla 😉

Moj otrok je imel tudi večkrat vnete dlesni. Kupila sem otroški propolis in mu dlesni mazala z vatirano paličico.

Veliko bolj udobno je, če mu nakapljaš propolis na kocko sladkorja, samo ne vem … pre tem je pa vsaka mama drugačna.

Skratka otroški propolis (ker je brez alkohola), je hitro pomagalo.

Srečno.

Pa koliko časa to traja? Jaz dosedaj nisem mazala, ker sploh nisem vedela, da ima vnete dlesni. Pri pediatrinji smo bili prejšnji petek in je rekla, da je viroza. Danes smo imeli pa kontrolo, pa je ugotovila vnete dlesni in da zato skoraj nič ne je, pije, se zbuja itd.
Otroški propolis dobim samo v lekarni ali še kje drugje?

Ko so se MENI vnele dlesni (bog vedi zaradi kakšnega vzroka), sem si jih mazala z tistimi kremicami, ki smo jih imeli za dojenčke, ko so jim izraščali zobki. Bila sem prav presenečena nad tem, kako je RES pomagalo proti bolečini. Sicer samo začasno, ampak je pomagalol. Alpicort in še ena druga kremica, v lekarni povprašaj.
Če pa vnetje traja več kot nekaj dni, pa stopi do zobozdravnika, tudi če je otrok še dojenček. Naj ti oni svetujejo nekaj, kar bo omililo bolečino in blažilo vnetje.

Ej, ne vem, če ga imajo še kje drugje kot v lekarnah. Navaden propolis (tisti za odrasle) imajo tudi v večjih merkatorjih, za otroškega pa nisem prepričana. Lekarna je najbolj zanesljiva, se mi zdi.
Je pa dejansko zelo hitro pomagalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close