Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vlažilni serum

vlažilni serum

Rabim priporočilo za zares dober vlažilni serum.Imam suho kožo.

Hvala

Zelo drag in res nekaj posebnega je od Kaneba Enhancing emulsion III.
Ne bi verjela, če ga ne bi sprobala.Mislila sem, da prodajalka v parfumeriji samo naklada in mi hoče podtaknit neko drago reč.Prosi za tester ali pa naj ti ga dajo nekaj v lonček, da stvar sprobaš. LP

Koliko drag kakšna pa je cena?

Stane 13.703,00 v Douglas parfumeriji v City Parku. Zraven ti poskušajo podturiti tudi tonik, ki stane čez 10.000,00. Tudi tonik je krasen,ampak res predrag, tako da uporabljam kar afroditin kamilični tonik.Kanebo je japonska firma, še boljša kot np. Shiseido. Za nežno, suho kožo je Enhancing Emulsion III res krasen, pa še čisto malo ga porabiš. Pa še to, je skoraj brez vonja, mene zelo motijo parfumirane kreme ali pa razne Nivee in Garnierji. Takoj postanem vsa lisasta, ko si kaj takega namažem na obraz.Žal je tako, saj poznaš tisti pregovor-Mal dnarja, mal muzke.Lp od N

no,nineta,nazalost ta tvoj pregovor ne drzi…ž
kar pa se kaneba tice.je zeloo parfumiran-predvsem tisti tonik ki ga omenjas,tudi emulzija je,vendar manj-jaz imam tonik 3 in emulzijo 2 in je res krasna kombinacija,vendar pa ni nikakor vredna 25000.dobis ze zelo dobre kremice za mnooogooo manj denarja.npr.scheller kutina,alverde jojoba,clinians z granatnim jabolkom…

Nineta, daj prosim malo napiši, kaj je v tem Kanebovem serumu, ce se ti da.
lp

Nineta super si. Zahvaljujem se Ti.

LP čao

Chanel Hydraserum

Irena

ti jaz povem pika-nic komedogenega,stevilka 3 je ze precej mastna,nazaloszt pa ni nic antioksidantna

Hvala za info!
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close