vlažilna krema za tanko, suho in občutljivo kožo
Imam tanko, suho in občutljivo kožo. In bi rada res eno dobro vlažilno kremo za tak tip kože, ne pa mastno. Ker mastne mine odgovarjajo. in mislim, da moji koži prej primanjkuje vlage (čeprav ogromno pijem), kot pa maščobe.
Kako pa se obnese od Vichy S-mat za takšno kožo? Pa termal S1 in S2?
No, če ima kdo kak predlog, bom vesela. Pa če lahko zraven napišete še ceno in kje se jo dobi(lekarna, drogerija, ipd.).
Tako po besedah je vedno težko reči. Včasih tudi misliš, da imaš določen problem, pa je problem lahko čisto drugje, zato je fajn, da tisti, ki ti svetuje, tudi vidi kožo in ti postavi par vprašanj.
Jaz bi na tvojem mestu šla v par drogerij/parfumerij različnih imen (Muller, Limoni, Douglas, Maximarket…) in vprašala za nasvet. Naj ti dajo vzorčke in potem boš videla, kaj ti bolj ustreza.
Če se hočeš res dobro odločiti, boš pač morala narediti “raziskavo trga”, sicer se ti lahko zgodi, da boš nekajkrat vrgla denar stran. To je moj nasvet. Pa srečno!
Tudi jaz spadam med nesrečnice z zelooooo občutljivo kožo. Problemi z izbiro ustrezne kreme že odkar pomnim. Sprobala sem pa že skoraj vsako kremo pod 10000 SIT. Še najboljše se je obnesla Lekov aGreen line dnevna za suho in občutljivo kožo in pa Rival Loop – znamka Dom Mullerja. Tako da ni vse v ceni. Ostale – izpuščaji že po dveh dneh, rdečica, srbenje, mozolji, v glavnem za pop…….
R.
Forum je zaprt za komentiranje.