Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vlažilna krema za tanko, suho in občutljivo kožo

vlažilna krema za tanko, suho in občutljivo kožo

Imam tanko, suho in občutljivo kožo. In bi rada res eno dobro vlažilno kremo za tak tip kože, ne pa mastno. Ker mastne mine odgovarjajo. in mislim, da moji koži prej primanjkuje vlage (čeprav ogromno pijem), kot pa maščobe.

Kako pa se obnese od Vichy S-mat za takšno kožo? Pa termal S1 in S2?

No, če ima kdo kak predlog, bom vesela. Pa če lahko zraven napišete še ceno in kje se jo dobi(lekarna, drogerija, ipd.).

Tako po besedah je vedno težko reči. Včasih tudi misliš, da imaš določen problem, pa je problem lahko čisto drugje, zato je fajn, da tisti, ki ti svetuje, tudi vidi kožo in ti postavi par vprašanj.

Jaz bi na tvojem mestu šla v par drogerij/parfumerij različnih imen (Muller, Limoni, Douglas, Maximarket…) in vprašala za nasvet. Naj ti dajo vzorčke in potem boš videla, kaj ti bolj ustreza.

Če se hočeš res dobro odločiti, boš pač morala narediti “raziskavo trga”, sicer se ti lahko zgodi, da boš nekajkrat vrgla denar stran. To je moj nasvet. Pa srečno!

Irena

Na splošno ne Vichyja kupovat, ker ni vreden svoje cene, če pa že pa vsekakor ne S-mat, saj je logično…matira kožo, seveda da mastno in ne suho…

Od Vichy je dober Nutrilogie. Thermal S pa ne kaj prida, sploh mat ne, če imaš občutljivo i nsuho kožo. Ima precej alkohola, kar ti bo kožo še dodatno izsušilo.

Nutrilogie je pa super, čeprav sama nisem pristaš Vichy-ja.

Poskusi z Avonovo 24 urno vlažilno kremo. Lahka kremica ,ki kožo vlaži ima
pa tudi zaščitni UV faktor .
Lahko ti pošljem tester, da preveriš pred nakupom.

Pošlji tester na: Janič, Planina 3, Kranj.
Hvala lepa!

Meni je Vichy Thermal S mat pa uredu. S tem, da imam jaz mešano kožo, ki je zadnje čase še poslabšana:-( Tebi pa s mata ne priporočam, ker ni za suho kožo. Poskusi s1 ali pa s2. Drugače pa reči v drogerijah za testerje (naj ti jih dajo več) pa poskusi dost vlažilne kreme.

Probaj od Avona Moisture 24, ki vlaži, ni pa mastna. Jaz sem si jo nabavila in je super.

Tudi jaz spadam med nesrečnice z zelooooo občutljivo kožo. Problemi z izbiro ustrezne kreme že odkar pomnim. Sprobala sem pa že skoraj vsako kremo pod 10000 SIT. Še najboljše se je obnesla Lekov aGreen line dnevna za suho in občutljivo kožo in pa Rival Loop – znamka Dom Mullerja. Tako da ni vse v ceni. Ostale – izpuščaji že po dveh dneh, rdečica, srbenje, mozolji, v glavnem za pop…….

R.

HAY
VSEH ODGVOROV NISM BRALA, A POSKUSI OD CLINIANS-gel za suho kožo1

meni je v redu Avene(iz lekarne)..pa imam zelo obcutljivo precej suho kozo in obcasno se perioralni dermatitis pod nosom ravno zato,ker sem se sla pred leti prevec preizkusanje vzorckov.. Tako,da raje ne preizkusaj prevec..

Eucerin-hydrobalance, v lekarnah.

Čudovita krema z naravnimi sestavinami je Hildegard von Bingen, ki jo lahko kupiš v Sanolaborju. Prav srečna sem, da sem jo našla za svojo presneto suho in žejno kožo.

Živijo,
priporočam ti uporabo kontrolirane naravne kozmetike Dr.Hauschka, ki je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah. V Ljubljani: Matik, Sanolabor, Bazilica, Simps’s, Rosa…
Je srednjega cenovnega razreda, primerna za naravno nego kože. Poskusi jo, ne bo ti žal!
Metka

Chanel Hydramax

Irena

Odlične so tudi kreme dr. Scheller, predvsem mineralna linija, ki je odlična za občutljivo kožo.

jaz uporabljam Decleor Nutri Delice in je ne zamenjam za nobeno drugo, pa sem tudi že vse sprobala.

Živjo, js sem si kupila Lorealovo kremo NUTRI THERAPY in je odlična. Stane okol 1.500 sit v DM. Poskusi mogoče pa bo. Meni noben do zdaj še ni tako dobro učinkovala kot tale. eveda pa moraš upoštevati dejstvo, da ni vse za vsako kožo. Veliko uspeha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close