Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vlazilec noznice

vlazilec noznice

Hey!

Morda katera pozna kak vlazilec noznice, ki je brez vonja in OBVEZNO brez okusa? Kako se pa imenuje in kje ga kupim? Nujno potrebujem odgovor!

Hvala

baje da v lekarni dobiš od jhonson&jhonson vlažilni gel, sama ga še nism šla kupit pa čeprav ga bi tud nujno rabila, kar oklevam. Aja Ginekologinja je rekla da se tega kupi v lekarni.

Poglej V DM

V Dm-u jih prodajajo samo v Avstriji, pa še to jih drago preplačaš.
Greš v lekarno, rečeš K-Y gel, stane pa borih 500 sit (v avstriji okoli 1500 sit, v erotičnih trgovinah pa celo nekaj tisočakov).
Je brez barve, brez vonja, okušala ga pa še nisem, ampak predvidevam, da nima okusa, glede na to, da gre za farmacevtski izdelek. le brez skrbi. Če vam je pa nerodno pa v sosednji kraj v zakotno lekarno, kjer te ja nihče ne pozna.

ZAKAJ PA NERODNO SAJ JE GEL PRIPOROČLJI V TUDI ZA VSTAVLJANJE TAMPOMON ALI SVEČK (NPR. PRI PROBLEMU ZAPRTOSTI).

Uuuuuuuuu, ve pa veste vse, celo cene! Če ste starejše je upravičeno,
drugače pa se mal čudno zdi.

K-Y gel uporabljam s tamponi, ker me sicer vse peče. Uporabljam ga tudi pri analnem seksu.

Zakaj se pa nekaterim čudno zdi uporabljat vlažilec, če smem vprašat?

Jaz moram priznat, da odkar imam spremenjeno zaščito (injekcije Depuprovera) imam težave z vlažnostjo in sem celo začela razmišljat, če bi si kak gel nabavla, da bi bilo lažje… A mislite, da to ni v redu?
Imam 29 let.

k-y gel stane 1200 tolarjev, ne 500. samo se mi vseeno ne zdi predrag.

v dmu imajo multigyn, ki hkrati uravnava pH in je ful vredu. stane med 1500 – 1800 sit, ja pa fajn tudi to ker je še najbolj enostaven nakup če nisi ravno ljubitelj lekarn in sex shopov :))

Ursa36, nabavila sem ga še ne mesec nazaj in je stal cca 550 sit, v lekarni seveda, taka mala tubica.

Lahko uporabiš surov jajčni beljak. Sem slišala da ene to uporabljajo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close