Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vlak Ljubljana – Pariz

vlak Ljubljana – Pariz

Mogoče kdo ve, kakšna je cena vozovnice na tej relaciji (spalni vagon)?

Hvala že vnaprej!

Lp

A naj namesto tebe pokličem na železniško postajo in vprašam?

Od tebe (vas) pa tako ni pričakovati prijazne besede…

Med tem časom ko čakaš na odgovor, bi ti s strani slovenskih železnic po e-mailu že 100x odgovorili, če bi jih vprašala.

Mislim, da prideš tja ravno v ene 24-tih urah.

Saj res – kako sem neumna – zakaj bi spraševala o teh zadevah ljudi, ki so v Pariz že potovali z vlakom in bi mi poleg cene lahko opisali še njihovo izkušnjo…, ko pa lahko ceno izvem direktno pri prodajalcih kart!
Madonca sem neumna!!!

Imata prav draga gospa Bojana in dragi gospod Vito.

neumnica

če želiš informacije o izkušnjah potovanja z vlakom v Pariz obstaja dosti večja verjetnost če vprašaš po njih, ne pa po ceni karte…

Luka hvala!

Dragi popotniki, zanimajo me vaše izkušnje potovanja v Pariz z vlakom…

Hvala!

lp

Mislim eh… kot da človek ne more prijazno vprašat za ceno vozovnice?Zakaj pa, ko kdo vpraša kolikšna je cena za potovanje po Avstraliji, mu ne rečete vprašaj na agenciji?Al pa, ko kdo vpr. katera cepljenja so potrebna za Šri lanko-zakaj ne pokliče cepilnega centra?Ja halo, saj zato pa je ta forum, da si izmenjujemo izkušnje,nasvete,…Lp …

Pa se opravičujem, da to ni vezano na temo sporočila, samo se res nisem mogla zadržat..

Ja, na tem forumu je pač nekaj carjev, ki se jim zdijo taka vprašanja pod nivojem. Kakor tudi ni dobro spraševati o Djerbi, Turčiji in Grčiji, ker se gospodu Vitu in njemu podobnim zdi to žaljivo.
Potujoča, ne sekiraj se zaradi takih bedakov, ki jim je internet edino zatočišče, kjer lahko izživijo svoje komplekse.

Jaz dal za karto okol 400.000 dinarjev leta 1989

Jaz se za informacije o vlakih vedno obrnem na Wasteels na prvem peronu na ljubljanski zelezniski postaji. so cool in prijazni in ti ziher najdejo fajn varianto, pa se povejo ti kdaj je potrebno rezervirat zarad guzve.
poklici in vprasi..

Citiram za vse tiste, ki bi vas zanimala ta informacija:

“Cena vozovnice v eno smer s spalnikom je okvirno 50.000,00 sit.
Brez spalnika je cca 40.000,00 sit
Za natančnejši izračun vas prosimo da pokličete na mednarodno
blagajno.Tel.št. : 01 433 92 81

Lep pozdrav,

Holding Slovenske železnice, d.o.o.
Klicni center – Call Center
PIC Ljubljana
Operater 107″

In še hvala za prijazne besede xMasikax-i, Tončku in Blanki.

Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close