Najdi forum

Vladka K.

Živjo?
A si uspela narediti tiste cimetove roladice, za katere praviš, da so tako dobre? Daj poročaj, če si.

LP

Joj, Titi, nisem še, ampak tudi mene mučijo 🙂
Se moram res spravit v naslednjih dneh, tudi Mascarpone za preliv sem že kupila, vse imam doma, a jutri sigurno še ne bom pekla. V enem od naslednjih dni pa skoraj zagotovo.

V bistvu nimam “rešpekta” pred kvašenim testom, a vendar me je strah, da ne bo uspelo tako, kot je treba… ja, vem, če ne bom poskusila, tudi ne bom vedela… 🙂

Pozdravček iz že precej pomladnih tujih krajev!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pozdravček tudi tebi!
Ti moram povedati, da ti kar malo zavidam tiste TOPLE tuje kraje. Meni, rojeni Primorki je tu na Notranjskem v obilici snega kar malo hudo.

Pa srečno pri peki. Upam, da ti bo uspelo!

Hej!

Joj, vsi… imate sneg! Pa bi ga rada malo povohala:)

En dan v naslednjem tednu bom sla na Bloke, da se ga nauzijem.

Zdaj bom dala v pecico muffins zemljice:))) Nekdo jih ze tezko caka.
Lep dan Babi

Babi le pojdi na sneg, verjamem da ga želiš užiti! Mi ga pa imamo počasi čez glavo dovolj ;-)). Vendar bi morala biti pomlad vsak čas tukaj ;-)). No ja, še prehitro nam bo prevroče ;-))

Zdravo!

Ko sem bila v poletju 1991 kot žoga in sem se skoraj skuhala, sem prisegla, da zime nikoli več ne bom “šimfala”. pa sem letos to pravilo že prekršila. Dost mam..

Sem danes opazovala ptičke okrog hiše in tudi oni si že želijo toplote in pomladi..

Jutri je še en dan (je rekla Scarlet)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close