Vladivostok – hinti
Ocitno Strelca ne zanima, zato ne bom tezil s podrobnostmi. Celjabinsk, 5000 prevozenih kilometrov, tretjina cele poti po Rusiji, do sedaj poznam samo ceste. Nobenih ustavljanj do danes. Danes sem prisel na cilj. Od tu naprej pa kakih 14 dni pocasi / naslednjih 4000 km bom prevozil v kakih 14 dneh.
Do sedaj – glavna je vodka, nato ….., pa se kaj se najde.
Velika razlika med odnosom do tujcev na zahodu in tule. Na zahodu si jim bil kar malo v napoto, tu so te pa veseli, mahajo po cestah, delajo male usluge, samo ne silijo vate z vprasanji.
Tatari so hudo nezaupljivi, posebej zenske. Niti za pot ti ne povedo, ne da ne bi vedele, tudi vprasanja ne poslusajo.
lp
bv
No, po dolgem casu se spet javljam. V tem casu mi je crknil motor – najprej sem ga ob kazahstansko mongolski meji popravljal ob 1. zjutraj in ga usposobil toliko, da bi zdrzal do kakega vecjega kraja. Potem mi je, 80 km pred Bijsom popolnoma crknil.
Nato pa – DHL, rezervni del, problem transporta teh 80 km iz sredi nicesar do Bijsa, …
No, k sreci se je izteklo se kar, izgubil sem le kaka 2 dneva.
Sam sem z busom sel v Altajske gore, motor pustil v Bijsu, ta cas so mi od doma poslali manjkajoce dele in danes ponoci sem pritrogal motor z vlakom v Novosibirsk na servis. Tu so se najprej 8 ur odlocali, ali ga smejo sploh popravit – motor je bil cisto nemobilen in iz zelezniske postaje do servisa je cca 3 km… Mislim, da sem se kar malo nabildal tja v ramena.
No, na koncu so se konec dneva odlocili, da ga smejo (ni bil problem v znanju, ampak v tem, ali smejo) popraviti, se ga lotili in potem grem naprej proti Bajkalskem jezeru. Vejetno pa bo odpadla voznja do polarnega kroga :((
lp
bv
Pred nadaljevanjem se javljam se enkrat. Nad Novosibirskom se je razbesnnela nevihta, ker nimajo kanalizacije je vode na cestah toliko, da zaliva avte.
No, motor je popravljen, vse je v redu.
Sedaj pa se odgovor motoristu. Bom kar tu odgovoril, mogoce bo zanimivo se za koga.
Cene prevoza motorja ti ne bom sel niti gledat, ker ni pomembna. Ti bom pa razlozil sistem, kako poteka prevoz.
Najprej moras kupiti karto zase – priporocam ti, da cisto blizu postnega vagona.
Nato gres na paketni oddelek. Tam te boido vprasali, koliko motor tehta in ce imas kaj bencina. 100 krat jim moras zagotoviti, da gre motor na zrak in da nima bencina popolnoma nic, da si ga spumpal ven ali karkoli. Drugace ti bodo zaracunali pagarak (pristojbina za v zep zeleznicarja, ki se vozi v postnem vagonu in prevzema riziko, da bo zgorel ob morebitnem pozaru motorja).
Teza. Po njihovem pravilniku mora biti motor lazji od 165 kg., drugace ne smejo prevazati. Tako da moras reci, da ima 150 kg, itak nihce ne tehta.
No, potem pa najtezji del. Z zeleznicarjem se moras zmeniti za pagarak njemu, da te bo sploh spustil na vlak. Ta del je najdrazji in on ima najvec casa.
In zadnji del – zmeniti se moras za pagarak delavcem, ki bodo nalozili motor na vlak. Vlak namrec ne stoji ob kaki rampi, ampak ga prosto nakladajo na tirih, pripelje zraven kamion, ga zmecejo na vagon in tako naprej.
Isto potem tece ob razkladanju – pagarak delavcem za razkladfanje, pagarak tistemu ki je v postnem vagonu, ker je cuval motor,…
No, pa se razamerja cen za te pagarke in ceno prevoza.
Midva z zel;eznicarjem sva se pogajala kar kakih 15 minut, placal sem mu 500 rubljev, s tem denarjem je on tudi nalozil motor na vlak, jaz sem ga pa privezal. Vzemi vrvi s seboj, oni jih nimajo in ne vezejo. Ce ti motor pade, je to pac na tvoj rizik. Sprevodnik samo gleda.
No, za sivanje vrece (kamor sem spravil motoristicno opremo, gume in podobno), sem placal 60 rubljev.
Pri razkladanju pa sem nahecal kakih 15 vojakov, da so mi motor brezplacno dvignili iz vagona in dali na tla. No, brezplacno ravno ni9 bilo, zapravil sem kakih 15 minut, ko so se hoteli slikat na njem v vseh mogocih pozah in se zraven neskoncno zabavali. Nisem pa potem placal pagarka sprevodniku v vagonu in delavcem, ki so se zbirali okrog vagona, da bi oni zasluzili svoj pagarak. Tako da se mi je zelo splacalo, pocakat tistih 15 minut…
Karta zame in za motor in za vreco z opremo skupaj pa je bila cca 700 rubljev. To sem placal pa na blagajni za prevoz na relaciji Bijsk – Novosibirsk, to je cca 500 km.
Tako da sama karta pomeni od polovice do cetrtine celotne cene prevoza z vlakom.
Ce te cena kljub temu zanima, mi javi. Ampak glavni del cene je itak star tvojih pogajalskih spretnosti z vsemi temi pagarki.
lp
bv
Ja se to. Pagarki na cestah. Policaji zahtevajo pagarak na cesti za tujca za vse. Meni se je do sedaj izkazalo kot najbolj koristno da sem se hvalil na vsa usta, kako vozim iz slovenije nepretrgoma, da grem do pekinga (ceprav ne grem z motorjem). Policaji potem vecinoi casa porabijo za sprasevanje neumnosti, tako da na koncu se nikoli nisem placal vec kot 100 rubljev po pristonem policaju, ceprav zacnejo obicajno z zahtevami med 500 in 1000.
Tudi povsod drugje bos prisel do pagarkov, drugace so ljudje pa posteni.
Npr. ko je kamion mene in motor peljal iz kraja okvare do Bijska, sem placal po svoji volji 1000 rubljev za nakladanje, voznjo in razkladanje motorja. Pa sem iz reakcije videl, da je bil tip presenecen, koliko sem mu dal.
No, rubelj je priblizno 7 tolarjev. (28 rubljev je en USD).
lp
bv
Spet sem v civilizaciji. Motorist, ce nameravata res v Mongolijo, ti predlagam alternativno pot. Iz Novosibirska skozi Bijsk, Altaj v Mongolijo. Krasna cesta, lepa pot, Altaj je itak srednjesibirski pocitniski masovni cilj, reka tece, ki je kraaaaaaaaasno mrzla, tremperatura okrog 30 stopinj, ccim gres pa malo od teh kampov in ostalega, pa praaaaaaaazno, divjina, odlicni razgledi, skratka mene je impresionirala. Glede na to, da nimam mongolske vize, sem sel samo do mongolske meje.
Ja, razdalja. cca 500 km od Gornje Altajska, to je cca 600 km od novosibirska si na mongolski meji.
Drugace pa dokoncno zapuscam jug Novosibirska, vceraj se ena voznja po nne vem kako naj to imenuijem. Steza za motokros, dolga 20 km? Ne ne morem. Na stezi za motokros ni jarkov, ki jih naredi voda ob nalivih… Skratka 20 km po karti asfaltirane ceste sem vozil 2 uri in pol. brez ustavljanja, brez vsega. poraba bencina – 6 litrov na 100, normalno 3 litre.
No, vazno je, da sem sedaj v Novokuznjecku, sedaj grem nazaj v civilizacijo. Tomsk, staro mesto z lesenimi hisami, Krasnojarsk, da se spet naredim cloveka. Nato pa Bajkal.
lp
bv
Motorist, na cesti, ki je bila (spet) oznacena kot siroka asfaltna, so bile velikanske luknje v makadamu. po moje jo uporabljajo za kako veliko gradbisce. No, pa mi je verigo potegnilo med kolo in vilice ali kakorkoli se ze temu rece. Prvic sem jo namestil nazaj in se peljal v upanju, da jo bom natancno pogledal v vecjem kraju, ce je vse v redu z njo. No, drugic pa sem ugotovil, da z verigo ni vse v redu, saj mi je dodobra pobrala zadnji zobnik. Na koncu mi jo je metalo dol za enkrat na km. Ko je prisla drugic med zobnik in vilice, pa jo je tako zvilo, da tudi ko sem jo potegnil ven, ni bilo teorije, da bi se se peljal, razen do najblizjega jarka, pa se to navzdol. Tako da sem moral dobiti iz slo novo verigo in oba zobnika.
No, da ne bo vse tako crno glede cest. Res so slabe ruske ceste, je pa po drugi strani res, da na vseh poteh doslej (izjema mogoce turcija pred nekaj leti) se nisem videl toliko gradbisc cest in da bi toliko vzdrzevali ceste kot tu…
Ce pocakate kakih 5 let, bodo ceste odlicne….
lp
bv
lp
bv
bojanv napisal:
. . .
. . . .
> Ce pocakate kakih 5 let, bodo ceste odlicne….
>
> lp
>
> bv
in na njej bo “guzva” kot na Trojanah. Malo za salo in malo zares.
Bo pa glede na to, da postaja Vzhod vse bolj obiskan, postala “Transibirska transferzala” dokaj obiskana. V prihodnosti enkrat tudi z moje strani. Ali bom pocakal na “avtocesto” ali bom sel na “gradbisce”, se ne vem.
BV nestrpno pricakujem(o) tvoja javljanja s poti. Po vrnitvi pa seveda kaksen potopis. A ne ? ! ?
Srecno.
lp
Nadaljevanje.
Po potepanju po gorah sem se (koncno) spustil v dolino skozi Novokuznjeck. Grrrr, na zamljevidu asfaltirana cesta se je spremenila v 20 km dolgo stezo za motokros. Teh 20 km sem vozil 2,5 ure!!!!!!!!!
Potem v hitrem pohodu do Tomska, od tam v Irkutsk. Motor skozi obvezen servis (menjava filtrov itd), sedaj imam cas do popoldne, ko grem na Bajkal.
Tako da bom naslednji teden spet zaseden z raziskovanjem obal Bajkala, vrnitev v civilizacijo predvidevam cez 5 dni, ko naj bi se nasel v Citi.
lp
bv
Motorist, vseeno sem vprasal zate. Cena od Moskve do Ulan Udeja je 20 Rubljev po kilogramu, s tem, da ne sme biti absolutno nic bencina in teza ne sme presegati 165 kg. Karto zase kupis posebej.
Zraven moras priskrbeti se leseni zabojnik, na katererga bos privezal motor. Oni prevzemajo samo posiljke, ki so pripravljene tako, da jih lahko nakladajo in razkladajo z vilicarjem.
Posiljka gre samo s tovornim vlakom, nikakor ne s postnim. Opcija postni vlak, se pravi, da bi potoval skupaj s tovorom in v drugem vagonu, ni mozna.
Skratka, cela paltea moznih dogovorov in nesmiselnih zahtev, ki se potem scasoma ureja glede na dogovor.
lp
bv
Hm, opozorili so me, da nisem jasno napisal o slikah in reportazi.
No, v nobenem primeru ne bodo slike, film ali reportaza objavljeni nikjer, se najmanj na Travelu. Ne vidim nobene potrebe po javnih objavah.
Bos pa, Motorist, tudi ti videl oboje, ce me povabis na pivo in bom prinesel material s seboj. Z veseljem bom pokazal slike ali posnetke tistim, ki jih to zanima, ampak ne v organizaqciji nekih drustev, gostiln ali cesa podobnega.
Tako da, ce te bo zanimalo, Motorist, v tem smislu je bila misljena beseda prijatelji. Ko se vrnem, poklici in greva na pivo. Takrat se lahko pogovoriva o vsem in tudi pokazem ti slike.
lp
bv
Forum je zaprt za komentiranje.