Vlada se resnično izživlja na ljudeh
Vsi, ki so včeraj šli čez mejo na Hrvaško, misleč, da se bodo lahko vrnili brez testa, so se zafrknili. Kajti vlada je spet sprejela, da to pač ne gre. In je treba za vrnitev v Slovenijo spet test.
Verjetno zato, ker se je epidemiološka slika na Hrvaškem močno poslabšala.
Ja, zagotovo samo zato. Zagotovo!
Zdaj vas imam pa že jaz dovolj! Ki sem maksimalno tolerantna in se mi zdi vsak ukrep za zajezitev okužb dobrodošel.
Ampak, to je pa zdaj res samo še izživljanje!!
Zato pa imamo najslabše stanje v EU, ker je pri nas samo izživljanje nad ljudmi, brez logike!
Ta vlada s slovenskim pacientom na čelu uživa v tej situaciji. Lahko se pretaka državni denar v firme in potem prečrpa v politiko, lahko se prepove proteste, lahko se kaznuje folk ki se ne strinja z vlado, lahko se kaznuje folk ki je rogljičke in burek na cesti čeprav nikogar ne ogroža, lahko se uničuje STA, poskuša se podrediti medije…vse z namenom uvedbe janšizma in dosmrtne vladavine po orbanski šabloni. Gargamel želi počasi skuhati smrkce… Nujno potrebujemo čim prej volitve, da zabrišemo SMC in DESUS v politično kanalizacijo.
MAVRICAAAAA, 19.06.2021 ob 09:39
daj trolček SDS -ovski SS naci….in kar je še tega sranja, vem da noraš, ker ti je Janez naročil da trolaš po vseh forumih s tem strupenim cepljenjem….ampak verejmi, ljudje so vas trolčke siti in zato nehajte s to fašistično propagando o cepljenju- PROTI ČEM NAJ SE CEPIMO, če pa ni nihče bolan
Ljudje smo siti samo takih težakov kot si ti, ki ves čas nekaj hujskate, težite na polno in neka stara jajca prodajate. Korona, kaj je že to? Daj, zrihtaj si lajf.
samo tvoje branze, 19.06.2021 ob 12:26
Ljudje smo siti samo takih težakov kot si ti, ki ves čas nekaj hujskate, težite na polno in neka stara jajca prodajate. Korona, kaj je že to? Daj, zrihtaj si lajf.
Blesavo multinično prizadeto, ljudje smo siti vas debilov in vaših političnih psihopatov.
slovenski domoljup, 19.06.2021 ob 17:57
V Stranki smo sprejeli epidemiološki sklep, da se v tej forumski temi širi virus, zato boste vsi razen članov Stranke v tej temi dobili 28-dnevno karanteno. Karanteno se lahko skrajša na 7 dni s potrdilom o nakupu knjižnih uspešnic Premiki, Okopi ali Noriško kraljestvo.
Jajo je bil izvoljen 105 % na SDS mitingu, tako da si upravičen do porcije segedina. Raduj se.
Pravilno, da je vlada dala ukrep, da se zahteva test. Menda je na zalogi nekaj 100 tisoč cepiv, ki so bili krvavo plačani in so sedaj tik pred potekom roka in ne bodo izkoriščena, ker se ljudje zaradi neumnih teorij zarote enostavno ne želijo cepit.
Slovenski zabiti folk lahko prepričaš v cepljenje samo tako, da jim ne dovoliš čez južno mejo. 10 x delat test, samo za to, da se gre lahko na vikend jim bo pa najbrž presedlo in se bodo cepili.
Bravo vlada!
Podpiram vlado, 19.06.2021 ob 18:29
Pravilno, da je vlada dala ukrep, da se zahteva test. Menda je na zalogi nekaj 100 tisoč cepiv, ki so bili krvavo plačani in so sedaj tik pred potekom roka in ne bodo izkoriščena, ker se ljudje zaradi neumnih teorij zarote enostavno ne želijo cepit.
Slovenski zabiti folk lahko prepričaš v cepljenje samo tako, da jim ne dovoliš čez južno mejo. 10 x delat test, samo za to, da se gre lahko na vikend jim bo pa najbrž presedlo in se bodo cepili.
Bravo vlada!
To je sarkazem ali je blesavo multinično prizadeto tako totalno zabito in retardirano ?
jeres, 19.06.2021 ob 07:53
Vsi, ki so včeraj šli čez mejo na Hrvaško, misleč, da se bodo lahko vrnili brez testa, so se zafrknili. Kajti vlada je spet sprejela, da to pač ne gre. In je treba za vrnitev v Slovenijo spet test.
Verjetno zato, ker se je epidemiološka slika na Hrvaškem močno poslabšala.
Ja, zagotovo samo zato. Zagotovo!
Zdaj vas imam pa že jaz dovolj! Ki sem maksimalno tolerantna in se mi zdi vsak ukrep za zajezitev okužb dobrodošel.
Ampak, to je pa zdaj res samo še izživljanje!!
Zato pa imamo najslabše stanje v EU, ker je pri nas samo izživljanje nad ljudmi, brez logike!
če se gre strokovnjakom za to, da se čim manj virus širi, kaj je tu vlada kriva?
Če se gre v tujino je treba potem pristati na dodatne pogoje in vzeti to v zakup…
anonimno 6786, 19.06.2021 ob 20:00
če se gre strokovnjakom za to, da se čim manj virus širi, kaj je tu vlada kriva?
Če se gre v tujino je treba potem pristati na dodatne pogoje in vzeti to v zakup…
Dodatne pogoje ki se jih zmišljuje kdo? Le zakaj v Nemčiji vidijo stvari drugače?
Pri nas že nekaj časa ne gre več za virus, gre za moč in denar. Največji hec pa je da so vsi isti, desni, levi, srednji. Ljudje so nad politiki že zdavnaj obupali. Preprosto je isto sranje, drugo pakovanje, zato je tako nizka udeležba.
Forum je zaprt za komentiranje.