Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlada odlocila…

Vlada odlocila…

vladi je vseeno, ali se vi testirate, ali cepite, saj oboje uničuje vaše telo, preberite tole:..https://homunizam.wordpress.com/2021/09/20/uzmite-sniclu-predite-s-pcr-stapicem-po-mesu-i-vidjet-cete-sto-pcr-test-ostavlja-u-vasem-tijelu/

Odgovor na objavo uporabnika
pojma nimaš, 24.09.2021 ob 07:08

Radi bi bili  kot Avstrija ko gre za plače, vedete se pa kot najhujši južnaki, no saj veliko vas je od dolje, poglejte si kako je v Avstriji, gor ni dileme, za vsak vstop v lokal ali kakeršen koli drug javni prostor je obvezen PCT in nobeden nima problema s tem, ko bi vlada samo prekopirala ukrepe iz Avstije bi ćefurji noreli ne le v sredo, vsak dan !

Pa še to povej, da je testiranje v Avstriji brezplačno in na voljo na vsakem koraku. Aja, o tem te pa režimski niso podučili, si premala riba.

Ne pa ne bom ne, 24.09.2021 ob 08:17

Pa še to bi dodala.

Da je to res imate že brezplačna testiranja na velikih sejmih in dogodkih, ki jih nudi organizator.

Ne morejo si privoščiti prazne dogodke.

Ja to je nova realnost.

Ne tvoje sanje, ko moram plačat visoko ceno, da nekam grem.

Komaj ko bojo videli da ni kruha se bojo zmigali.

Veliko nas je  ki bojkotiramo zaslužkarje testov. Žal imajo posledice ponudniki.

Zdrava, popolnoma in mene ne bojo je. Bali.

Podpis

nujno nekateri (Šnelca_ & Darwin_ & Replika) tule gor rabijo psihološko pomoč.

Tako je bojkot. Od kar so uvedli to norost s katero se norcujejo iz zdrave pameti ljudstva, ne hodim ne v trgovine, niti na petrol. Petrol je preteklost. Narocam na netu. Hrano pri kmetih in od malih trgovcev, danes bom narocila odlicne marmelade in dzeme pa se druge stvari.  Kozmetiko tujina, oblacila in obutev samo se tujina, aparati tujina. Itd

Imam pa v planu soping v zagrebu , bom pa tam pustila na enkrat  vec denarja, razni emporiumi itd pri nas pac ne bojo imeli zasluzka. Vcasih sem zapravila tudi po +10 jurjev v kosu (tri zenske pac, tasca, jaz in hci) pri nakupu oblacil in obutev. Imam jaz kje potrosit denar, pac ne bom ga trosila pri nas. Noben problem

Je res, 24.09.2021 ob 08:40

nujno nekateri (Šnelca_ & Darwin_ & Replika) tule gor rabijo psihološko pomoč.

A veš, da v časih, tisti, ki si je upal zinit kaj, da so ga proglasili za norega.

Saj veš to a ne, Al ne veš.

Najprej bi bilo treba kopirat avtrijsko vlado, politike, delodajalce, gospodarstvo, zdravstveni sistem in se kaj, da bi na koncu lahko kopirali se korona ukrepe!

To kar pišeš sploh ni res. V aut sploh ni potrebno tako izpolnjevati pct kot pri nas povsod… edino za gostilne ja – povsod drugje je dovolj ffp2 maska, če nisi cepljen – ne rabiš nobenih testov ni takega terorja kot pri nas… poleg tega so imeli hitre teste za samotestiranje tudi priznane kot veljavne – in so jih imeli mislim da do 5 na mesec na račun zdravstvenega zavarovanja.

Aja se to pri nas bom obdrzala samo frizerko, kozmeticarko in moje srcne zdravnike, pa se kaj kar se mi zdi ok, placam vsem posteno in oni posteno opravijo svoje delo.

nesr, 24.09.2021 ob 08:46

To kar pišeš sploh ni res. V aut sploh ni potrebno tako izpolnjevati pct kot pri nas povsod… edino za gostilne ja – povsod drugje je dovolj ffp2 maska, če nisi cepljen – ne rabiš nobenih testov ni takega terorja kot pri nas… poleg tega so imeli hitre teste za samotestiranje tudi priznane kot veljavne – in so jih imeli mislim da do 5 na mesec na račun zdravstvenega zavarovanja.

Pa vseeno tudi tam diskriminirajo po vaše. Namesto rumene zvezde imate necepljeni maske na gobcu. Pa ne navadne, ampak obvezno FFP2!  🙂

Pa čisto zares povsod, kjer je zahtevajo, preverjajo 3G pogoj, balkanjerosi odletite kot knof od gat. Tam ni tistega primitivnega vpitja kje ima kelnar pooblastila, da lahko gleda vaše osebne podatke, a ne?

Še ena malenkost – delajo na tem, da ne bo več zastonj testov. Zdaj pa le mirno odpeketajte na sever, kjer boste pa res pohlevne ovčke.

yram, 24.09.2021 ob 08:44

Tako je bojkot. Od kar so uvedli to norost s katero se norcujejo iz zdrave pameti ljudstva, ne hodim ne v trgovine, niti na petrol. Petrol je preteklost. Narocam na netu. Hrano pri kmetih in od malih trgovcev, danes bom narocila odlicne marmelade in dzeme pa se druge stvari.  Kozmetiko tujina, oblacila in obutev samo se tujina, aparati tujina. Itd

Imam pa v planu soping v zagrebu , bom pa tam pustila na enkrat  vec denarja, razni emporiumi itd pri nas pac ne bojo imeli zasluzka. Vcasih sem zapravila tudi po +10 jurjev v kosu (tri zenske pac, tasca, jaz in hci) pri nakupu oblacil in obutev. Imam jaz kje potrosit denar, pac ne bom ga trosila pri nas. Noben problem

Sicer ne zapravim 10k na soping, ampak ne kupim pri nas nicesar vec razen kruha!

Ce kaj rabim, tuja spletna trgovina!

Se za frizerja sem mislila narediti izlet na Hrvasko, pa mi je moja frizerka rekla, da se lahko zmeniva…

Lokalov in trgovin sploh ne pogresam, pa sem prej kar precej hodila okoli.

Ko se mi bo pa zahotelo, se bom pa testirala in sla na vecerjo ali pa samo na kavo!

Slovenci ste vedno bili najbolj pameten narod na Balkanu. Zato verjemem, da razmisljate v pravo sme. Cepili se boste sele, ko bo to obvezno. In prav je tako. Razmisljajte s svojo glavo. Bok.

Odlično! Na račun tako dobrih strank se bo gospodarstvo slej ko prej uprlo tej noriji.

Tudi jaz bojkotiram vse, razen živilskih nakupov v trgovinah, ki ne rabijo pct.

Citirala yram.

Kaj pomeni tvoje novo ime, če ni skrivnost?

Zartrose izven profila, 24.09.2021 ob 09:06

Citirala yram.

Kaj pomeni tvoje novo ime, če ni skrivnost?

Yram ali Mary :)))

yram, 24.09.2021 ob 09:14

Yram ali Mary :)))

Hahaha, ajaaa..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close