Vlada odlocila…
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 21:07
To samo kaže kako zblojeni so že. En dan tako drugič drugače. Kot da ne bi vedeli več kaj počnejo. Totalno FUKNJENI.
Seveda pa gre brez pretiranega truda sklepati, da dobro vedo ampak hočejo da je narod FUKNJEN, oni mu pa brez strahu vsak dan polena pod noge mečejo in mu drek mešajo.
ČUDIM SE TO, DA JIH NAROD NE POBIJE NA ULICI OD PRVEGA DO ZADNJEGA
Zartrose izven profila, 23.09.2021 ob 21:49
Ja to so njihove manipulativne igrice, da vidijo, do kod lahko rajo priženejo, da bo podlegla.
ne nasedajte, ne dajte se. Kurc jih gleda.
Zakaj bi jih sploh koji k. gledal se je bl za vprašat. Potrebno je biti samo oprezen in prisoten v trenutku ter času z vsem kar si in imaš.
Mah, tak kraval okrog bencinskih. V ponedeljek sem šla v eno njihovo prodajalno notri. Kot da nič ne obstaja. Vprašam, a pokažem pet, ne ni potrebno. Masko je imela pa za okras. ???????? sprejemali bi globe za nedostojni besedni zaklad, ki ga nekateri s prihodom uporabljajo za svoj obstoj kot vzor. In potem pričakujejo od ljudi ravno nasprotno, kar sami počnejo. Se malo, pa bo spet vse razpuščeno.
Lejte jst pa tak rečem… Nic vec brat teh glupih novic. Samo kar je najnujnejse. Pa dajte ljudje odklopit malo no…. Na vsakem vogalu slišimo samo ukrepe, covid, covid, covid….. A znate se kej drugega, kot sam te novice klikat.
Resno, eni rabite ze psiholosko pomoc…… Jaoooo
Jaz odmislil vse, zivim odlicno in dobro mi gre….
Radi bi bili kot Avstrija ko gre za plače, vedete se pa kot najhujši južnaki, no saj veliko vas je od dolje, poglejte si kako je v Avstriji, gor ni dileme, za vsak vstop v lokal ali kakeršen koli drug javni prostor je obvezen PCT in nobeden nima problema s tem, ko bi vlada samo prekopirala ukrepe iz Avstije bi ćefurji noreli ne le v sredo, vsak dan !
pojma nimaš, 24.09.2021 ob 07:08
Radi bi bili kot Avstrija ko gre za plače, vedete se pa kot najhujši južnaki, no saj veliko vas je od dolje, poglejte si kako je v Avstriji, gor ni dileme, za vsak vstop v lokal ali kakeršen koli drug javni prostor je obvezen PCT in nobeden nima problema s tem, ko bi vlada samo prekopirala ukrepe iz Avstije bi ćefurji noreli ne le v sredo, vsak dan !
Dajati za zgled neke servilneže, brez lastnih misli in volje… vse kar je severneje so brezhrbtenični roboti… žal…
Ne pa ne bom ne, 24.09.2021 ob 07:18
Hahaha Balkanc nad mano. Men tud neb blo problema pljunit v kozarček in imeti test po par sekundah in izpolnjen pogoj.
Tu bi mogla pa dat 40 eur na teden za dobiček zasluzkarjev. In to zdrava.
Ne pa ne bom.
A bejž no? A to, da moraš v Avstriji kot necepljena in neprebolela nositi FFP2 masko v kinu, gledališču, muzejih, knjižnici, te pa ne moti? Cepljenim in prebolelim tega ni treba. Nisi vedela tega, a? Ker nimaš pojma, še manj pa zahajaš na takšne kraje, ker kultura pač ni v tvojem polju dojemanja.
Da v nočne lokale sploh ne moreš, tudi ne veš?
Pa hitri testi veljajo samo 24 ur in ne 48 ali celo 1 teden. Ja, trenutno jih še plačujejo, je pa napoved (kot praktično povsod po Evropi), da ne bodo več.
Alenka jeraj iz sds je včeraj priznala – da pri pct zaostrovanjih ne gre za kakršnekoli strokovne podlage omejitve širjenja – ampak zgolj za prisilo v cepljenje:
njene besede. “Veliko jih poznam, ki pravijo, da se bodo cepili, ko bo to nujno. A žalostno je, da se jim zdaj zdi nujno cepiti, ker ne morejo v lokal ali v trgovino, ne pa zaradi svojega zdravja.” Zato je vlada tudi zaostrila pogoj PCT.
Ne pa ne bom ne, 24.09.2021 ob 08:10
Nekupturnezi@
Ne ne zahajam v nočne klube, kot ti.
Ja sifilis je huda reč pa gonoreja. Povej a te na to testirajo?
Kultuni hram imam v domači Sloveniji, a dokler bo plačljiv test, so brez moje rezine kruha.
Zato mojega denarja ne vidijo.
Od vašega pa ne bojo mogli preživeti.
Kar tolaži se. Dobijo denar od države – se pravi, da tudi od tebe, če si zaposlena.
Pa še to bi dodala.
Da je to res imate že brezplačna testiranja na velikih sejmih in dogodkih, ki jih nudi organizator.
Ne morejo si privoščiti prazne dogodke.
Ja to je nova realnost.
Ne tvoje sanje, ko moram plačat visoko ceno, da nekam grem.
Komaj ko bojo videli da ni kruha se bojo zmigali.
Veliko nas je ki bojkotiramo zaslužkarje testov. Žal imajo posledice ponudniki.
Zdrava, popolnoma in mene ne bojo je. Bali.
Forum je zaprt za komentiranje.