Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlada določla

Vlada določla

Strožji nadzor pct, delo od doma kjer je mogoče, šolarji se bodo 3x na teden testirali v šoli, cena testiranja največ 7 eur samotestiranja 2,5 eur,med.sedzre višje plače…brez koncertov,gostilne od 5-22 ure….

Samo kasirali bodo – to je bolj strožje. Upam, da se jim zatakne… Me zanima, če pri nas v Sloveniji obstaja kakšen možakar, ki bi nenapovedano na vrat na nos uletel na covidni oddelek in posnel to preobremenjenost v zdravstvu? Tako kot sta to posnela dva moška v Ukrajini, bolnice prazne, zdravniki brez mask, ko sta spraševala zakaj nimajo mask in kje so pacienti, so jih ven podili….Maskenbal u Ukrajini.

Odgovor na objavo uporabnika
Nelly228, 05.11.2021 ob 23:16

Strožji nadzor pct, delo od doma kjer je mogoče, šolarji se bodo 3x na teden testirali v šoli, cena testiranja največ 7 eur samotestiranja 2,5 eur,med.sedzre višje plače…brez koncertov,gostilne od 5-22 ure….

Se je že spremenilo – testiranje naj bi bilo celo zastonj.

Samo bog ve kaj bo dejansko začelo veljat v ponedeljek.

testoranje je brezplacno… tvoje info niso prave..  tonin nima pojma, ocitn ne ve kaj vlada doloca

Neprijavljena, 05.11.2021 ob 23:56

Se je že spremenilo – testiranje naj bi bilo celo zastonj.

Samo bog ve kaj bo dejansko začelo veljat v ponedeljek.

aneda sedijo 6 ur, potem tonin napise kaj so se zmenili, in cez 10 min velja ze drugo…

ceprav brezplačno testiranje je edin kar pozdravljam

Grenivka422, 05.11.2021 ob 23:25

Samo kasirali bodo – to je bolj strožje. Upam, da se jim zatakne… Me zanima, če pri nas v Sloveniji obstaja kakšen možakar, ki bi nenapovedano na vrat na nos uletel na covidni oddelek in posnel to preobremenjenost v zdravstvu? Tako kot sta to posnela dva moška v Ukrajini, bolnice prazne, zdravniki brez mask, ko sta spraševala zakaj nimajo mask in kje so pacienti, so jih ven podili….Maskenbal u Ukrajini.

jaz sem videla en posnetek pacienta na nasem c. oddelku je bil komentar zravn sami si ustvarite mnenje… videlo se je prazne postelje se in nobene posebne panike ni bilo zaznati tam v smislu izrednega stanja

pa se na tem oddelku je mrd. sestra lepo v mormalni obleki, z masko, taka kot jo srecate recimo v ambulanti… nobene zascitne obleke in ne vem cesa se, samo hlace med. sestre, majica s kratkimi rokavi in maska… toliko o vsej opremi, in vsem kar nam plozajo… bi prilepila posnetek 0a ne vem kako… posnet pa je na covid oddelku v ljubljani, tam v tisti jovi hali se mi zdi, tako izgleda vsaj glede na velik prostor

da bi bilo fino, če bi imeli 95 % precepljenost. Gremo smrduhi, iglo v ramo!!

So se posrali, ko je danes padla odločitev ustavnega sodišča, da je bol lockdown leta 2020 neustaven. Se jim tresejo hlače. In kaj so veleumi ugotovili, naredili? Nič, mal so popivali in večerjali na Brdu in nas ustrahovali kakšne vse ukrepe bodo sprejeli. Uhhhh vsi se že tresemo.

Posranci, 06.11.2021 ob 00:54

So se posrali, ko je danes padla odločitev ustavnega sodišča, da je bol lockdown leta 2020 neustaven. Se jim tresejo hlače. In kaj so veleumi ugotovili, naredili? Nič, mal so popivali in večerjali na Brdu in nas ustrahovali kakšne vse ukrepe bodo sprejeli. Uhhhh vsi se že tresemo.

Se strinjam. Poklukar se mi zdi sicer edini vsaj delno normalen in stabilen. Pa še on ima sindrom pridnega superdečka, ki se želi nadrejenim in javnosti dokazati in biti pohvaljen. Zato tudi medicina in zato vstop v to Vlado. Prav v mislih sem imela, kako bodo zaključili danes cirkus na Brdu. Ena bolj bosih je pa ta, da so kulturne prireditve na prostem prepovedane, v notranjosti pa ne, če je zagotovljen PCT. Tako da se kot kaže petkovo kolesarjenje in polaganje vencov državi do nadaljnega seli v Festivalno dvorano;) Bedaki, ne vedo več, kaj bi si spomnili, da utišajo in pokorijo narod.

Ko misliš, da si vse norosti že videl in slišal, ti naši nočni ptiči spet po otrocih usekajo. Virus v gostulni ni prisoten med 5 in 22. Uro, potem pa hop za vrat.

Saj človek ne ve, a so normalni al ne.

Za 1 teden bi zaprli vse, nato za 1 teden odprli le nujno. Vsekakor bi zdržali.

Kje bodo sedaj dobili strokovne delavce za odvzem brisov v šoli?

A bodo otroci morali v šolo uro prej, pa vsi v enem prostoru čakat na izvid?

Krek je odločil, 06.11.2021 ob 00:18

da bi bilo fino, če bi imeli 95 % precepljenost. Gremo smrduhi, iglo v ramo!!

Smrduhi fašistični dobijo le VIP šprico.

https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1367490677024108/

Kaj pa naj vlada sprejme, debili ste itak proti vsemu. Vlada vas bo udarila po prstih, tam, kjer vas bo najbolj bolelo, pač ne boste hodili na razne debilne koncerte veselega decembra in popooivali po štantih phaha hahahaa..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close