vizualizacija
Tole sem jaz, senčni mož 🙂
Veš, da mi je kliknilo, da je morda ona tvoja žena? :)))
@matjazko: a res, katera pa je to? A se sploh še oglaša na forumu ali je po vajinem srečanju izginila kot kafra neznano kam? ;))
Tole sem jaz, senčni mož 🙂
http://shrani.si/f/1Q/y7/3lDWkymx/matjazko.jpg%5B/quote%5D
Opaaaa, princeska bo takoj povedala, da vidi tvojo odprto srčno čakro (kamen) pa tudi listje je nekako na pravem mestu :))) Probaj se slikat s profila, cel.
@antilopa: odvisno, ob katerem soncu se slikaš, če bi se japka ob pravem, bi še ona imela kilometrske noge oz. pardon telo in potem ne bi bila več japkica, ampak kumarasta vrsta jabke.
Če je Matjažko res visok 182 cm in težek 73 kg, potem ima sigurno dolge noge. :)) Težko bi mu ubežala, ni mi pomoči, čeprav sem antilopa.[/quote]
lol Potem pa najbolje da se kar srečata in pretipata te erogene cone, sam potem bosta pa na mon dajala napačne podatke, ti boš napisala, da je matjazko v resnici 191 cm, čeprav jih ima zgolj 167, on bo pa napisal, da imaš fantastične …. (vstavi poljubno:) čeprav … (vstavi poljubno 🙂
V tole koruzo bi se sedaj lahko skrila, zdaj je že 2 m visoka! Edino če si naparfumirana, potem bi te zavohal, saj vidiš, kako velik nos imam na sliki. :D[/quote]
No, pretiravat ni treba. Razen če jo na vašem konci zalivate z rastnim hormonom, hehe[/quote]
Ti se pa razumeš na koruzo, prijetno presenečen, sem mislil ,da so tvoj foh bolj mačke. ;))
Forum je zaprt za komentiranje.