vizualizacija
Jaz ne razumem, kaj vidijo v tem nogometu, dvajset tipov se podi za eno žogo. V čem je tu smisel? :))
Mislim, da bo kar “naš” Matjažek, jaz nisem posesivna. :)[/quote]
Antilopca, poglej njihova bedrca in kako napenjajo mišice, kako poskočijo ženska srca šele takrat, ko nogometaši slečejo srajčko, tako kot včeraj oni čokoladni 20-letnik, ki igra v italijanski postavi in je zabil gola. Vprašaj Biitko, ona to gleda, menda mu je štela sixpacke, pa verjetno razmišljala, če še zna zabiti kaj drugega zapovrstjo, tako kot je 2 gola včeraj v zelo kratkem času. :))
Na Boom-a in nate sem mislila ja. :)[/quote]
Katerega Gabri(j)ela pa si imela ti v mislih? :))))))) moskega111 ;)))))))))))[/quote]
moski 111? ne bi vedela. 🙂
Tudi meni nogomet ni nekaj…. smisel pa tako, kot pri vsakem drugem športu… enim je nogomet, drugim …. meni osebno je najbolj všeč rokomet.
Ne vem, če se bo matjazek strinjal… če nas bo preveč se bo zopet ustrašil.:)[/quote]
Nogomet je kul, ampak ga je potrebno igrati, gledanje ni tako zabavno. Osem let sem amatersko igral nogomet v različnih “krajevnih ligah” in mi je še vedno dobro.
Smisel? Prakticiranje taktike, sodelovanje z drugimi, neverbalna komunikacija, šprinti, moč, ustvarjanje igre s celim telesom, občutek ko zadaneš gol (ki je baje podzavestno povezan z moškim “zadevanjem” v spolnosti). Gledanje s pirom v roki na kavču je pa bolj za lene in dolgčas. Meni je najboljši občutek, ko sem po 2h intenzivne igre prepoten, z bolečimi udi, a zmagovalnim občutkom zapuščal igrišče s kolegi.
Tudi meni nogomet ni nekaj…. smisel pa tako, kot pri vsakem drugem športu… enim je nogomet, drugim …. meni osebno je najbolj všeč rokomet.
Ne vem, če se bo matjazek strinjal… če nas bo preveč se bo zopet ustrašil.:)[/quote]
Nogomet je kul, ampak ga je potrebno igrati, gledanje ni tako zabavno. Osem let sem amatersko igral nogomet v različnih “krajevnih ligah” in mi je še vedno dobro.
Smisel? Prakticiranje taktike, sodelovanje z drugimi, neverbalna komunikacija, šprinti, moč, ustvarjanje igre s celim telesom, občutek ko zadaneš gol (ki je baje podzavestno povezan z moškim “zadevanjem” v spolnosti). Gledanje s pirom v roki na kavču je pa bolj za lene in dolgčas. Meni je najboljši občutek, ko sem po 2h intenzivne igre prepoten, z bolečimi udi, a zmagovalnim občutkom zapuščal igrišče s kolegi.[/quote]
Ta zmagovalni občutek je bil verjetno (predvidevam) zaradi danih (zadetih) golov.:)
Ej, niti ne, pač skupek vsega naštetega v mojem komentarju. Rekreacija je kul :)[/quote]
Meni je pa fajn na kakšnem ogromnem stadionu, pa če ‘tvoja’ ekipa še zmaguje…. Noro. 🙂
Drugače se mi zdi pa precej grob šport. Prisegam bolj na individualne športe glede rekreacije in adrenalina.
Še moja vizualizacija, ki je opisna, ker grem delat in nimam časa iskat slik po netu:
Robi: cca 172 cm, nekje med 65 – 70 kg, rjavi lasje, droben obraz, stegna okoli 50 cm, v služi elegantna oprava, doma pa v kratkih hlačah, majici in kroksih, brez brkov in brade
matjažko: 182 cm, 73 kil, ne vem, vedno si ga predstavljam s temnejšimi ravnimi lasmi in prav tako v kratkih hlačah in majici, brez brkovin brade
marko: športno definiran, okoli 180 cm in 85 kg, temno rjavi lasje in podobna športna oprava kot zgornja dva, brez brkov in brade
moški 111; kakšna kilca preveč (ako se motim, se vnaprej opravičujem :-)in kodrasti lasje, mogoče malo brade, športno-elegantna oprava
on: ne vem, nimam natančne predstave; oblečen kot bančnik ali odvetnik morda, morda valoviti lasje
Spider: kvalitetne kavbojke in usnjena jakna, rjavi lasje, moderna frizura, višina okoli 180
Ja Antilopa še vaterpoliste sem pozabila, te so res hudi plavalci, vaterpolisti. Večina teh tipov so full visoki in imajo širok ramenski obroč in res estetske postave. Imajo naravne postave, meni ni slabšega ko vidim tipe v fitness centrih običajno so full majhni in potem konzumirajo steroide da se napihnejo in izgleda ker so majhni jih potem tolaži to ko se razleze v širino.
Alexis dober opis, tudi jaz sem si nekaj podobnega predstavljala:) Sploh tisto Robi s kroksi za doma lol
Forum je zaprt za komentiranje.