Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vize za butan , pakistan,banglades

vize za butan , pakistan,banglades

lp sm na potepanju po prelepi indiji
pa me zanima kako preckati banglades in se malo potepati po butanu za konec pa se malo pakistana saj tam me caka avijon za evropo

Za pakistan in banglades ti ne morem pomagat, pri Butanu je pa tako, da gres do mesta Jaigon(se mi zdi) na indijski strani in lahko hodis v Butan, a se moras vrniti vsak dan do 10h zvecer. Sicer moras nabavit vizo + 200 usd na dan, tko da se ti prejsnja varjanta vsekakor bl splaca 🙂

Uzivaj!

hvala za odgovor a mi lahko kej vec poves o butanu ce se sploh splaca potovat na ta konc (verjetno se ) so kaksne posebnosti, nevarnosti
kaj se da vidt v teh urah ce pravs da je treba priti nazaj do 10 pm
lp gasper

Hello,
Zal ti kaj dosti o Butanu ne morem sporociti, ker ga sama (se) nisem obiskala :), tako da ti vse info posredujem z druge roke, vendar so trenutno aktualne!
Resda moras it ven do 10 zvecer, ampak se baje da kar dost sprehodit po bliznjemu mestecu. Hrana je drugacna prav tako vse dogajanje naokoli. Na tvojem mestu bi se zapeljala do tja – gotovo vsaj, ce si (bos) v Kalkuti, se gotovo splaca skocit se gor.
Glede Bangladesa ti ne morem nic svetovat, sem pa nekje prebrala, da je v Kalkuti ne izdajajo vec. Ce je to res pa ne vem.

Uzivaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close