viza
Eno vprašanje, ker ne vem kam naj se obrnem oz. tukaj je lažje kot po upravni enoti skakat.
s fantom razmišljava, da bova pozimi šla nekam na toplo, da spet napolniva baterije.
Pozimi pa bo toplo precej daleč, Azija, Amerika, Nova Zelandija, .. vse je še odprto, rekla sem, da se lahko odločiva tudi precej pozno, imam pa eno vprašanje. Za kam mi potrebujemo vizo, da ne bi potem zaradi tega odpadla izbrana destinacija. Če mogoče veste, ali pa za kam ste jo potrebovali sami, vesela bom vseh odgovorov. Hvala.
Ne, vprašala sem, da bi vedela za katere države se viza rabi. Glej, meni se ne da vnaprej razmišljat kam bova šla, greva pač nekam na toplo, morje, lenarjenje, .. čist navaden zimski dopust. Nočem pa, da bi se za nekaj odločila in potem ugotovila, da rabim vizo in bi bilo že prepozno. Še nikoli je namreč nisem rabila in sem pač menila, da jo moraš naročit in nekaj časa čakaš, da jo dobiš. Torej, zaradi vize se nikakor ne bi odpovedala počitnicam 🙂 sedaj razumeš? Nekdo še vprašal kam bi sploh šla, v bistvu na sanjsko destinacijo, se pa še odločava kam.
ja, potovala bova bolj organizirano, pač si rezerviraš letalo in hotel, tam bova sama raziskovala, čeprav zagotovo ne veliko, bolj bova lenarila in se zabavala. Veš zanimalo me je, ker bova rezervacijo delala v tujini, tudi štart bo od tam in sem se hotela malo pozanimat.
Sem že dobila podatek, ki sem ga iskala, ne potrebujem več pomoči :-))
Forum je zaprt za komentiranje.