Najdi forum

V JV azijo se odpravljam za 4 mesece. Letim v Bangkok, nazaj pa iz Singapurja. Kolikor mi je znano turistična viza za Tajsko velja 3 mesece. So na letelišču na Tajskem mozni zapleti, ker je potovanja daljše od treh mesecev? Glede na to da letim domov iz Singapurja ne bi smelo biti težav.

Hvala za odgovor! Miha

Viza za Tajsko velja 2 meseca. Preverjeno!!!!!!!!!!!!
Koliko časa pa misliš biti na Tajskem?

Toliko časa da si uredim vizo za Laos in Vietnam. Zanima me ali na letališču komplicirajo ker viza velja le 2 meseca?

Greva zdaj lepo počasi.
Ti letiš v BKK. Na Tajskem boš samo toliko časa, da si urediš vize za Laos in Vietnam. No, tudi jaz ti svetujem, da to urediš na Kao san roadu (je najceneje). Nekaj dni bo trajalo. Torej si na Tajskem 5 dni…recimo. Ne vem, zakaj naj bi ti na letališču potem težili zaradi vize. Saj boš na Tajskem samo nekaj dni, letiš pa itak iz Singapurja.
Kje je zdaj problem?????

Kot kaže problema ni več! 🙂
Sem pa samo spraševal ali bi to mogoče bil problem.

Hvala binka! cao

Jaz sem si dala na Tajskem delat samo vizo za Laos, potem sem pa v Laosu naredila vizo za Kambodžo (na ambasadi) in me je prišla manj kot bi me v Bkk. Preveri še, kako je z Vietnamom.

Tudi jaz sem nekako tako. Vizo za Kambodzo sem kupila kar na meji. V Phon Phenu sem kupila tudi vietnamsko vizo. Vem pa, da sem se uštela pri vizi za Laos, ki sem jo kupila v Saigonu za Laos in dala kar 50 USD, v BKK je takrat stala 18 USD. Pa še v Saiginu mi niso hoteli dati tranzitne vize.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close