Najdi forum

VIZA ZA DUBAI

Pozdravljeni!

Potrebujem pomoč, kako priti do vize za Dubai. Letalsko vozovnico sem kupila pri Kompasu, kjer pa ne urejajo viz. Ne bom nastanjena v hotelu.
Zdi se mi čudno, da agencija kot je Kompas, tega ne ureja, ker je baje to preveč specifična zadeva.
Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za pomoč.

Ojla,

tole bo pa kar problem…ne vem zakaj ti niso tega povedali, ko so ti prodali karto. Upam, da imaš karto od Emiratov!!! Če je tako, se obrni na njih ( predstavništvo imajo v Ljubljani ), ker oni garantirajo zate in boš samo plačala nekaj € ( nekje med 50 in 100 – ne vem točno ), pa še hitro bo urejeno. V kolikor pa imaš karto od kake druge letalske družbe, si v r…

Kolikor vem jo je zelo težko dobiti, ker naj bi nekdo iz Emiratov garantiral zate in ti vse potrebno uredil pri njih dol…

Želim ti veliko uspeha in čim manj komplikacij…

Ojla,

bo kar tako kot je napisal moj predhodnik. Res je čudno da te pri Kompasu na to niso opozorili. Sicer pa če ne boš nastanjena v hotelu, predvidevam da boš pri nekom privatno stacionirana, povprašaj tam če ti lahko pomaga. Midva sicer vedno spiva v hotelu, tako da viza ni problem, imava pa tam tudi prijatelja ki tam dela, in če bi se odločila da spiva pri njem, ko greva tja, bi nama vizo uredil on. Tko daj preveri tam kjer boš nastanjena.

Pa veliko sreče,

LP,Andreja

Pozdravljeni…

Z punco sva v mesecu februarju naslednjega leta namenjena za sedem dni v Dubai. Letalsko karto imava ze urejeno, pri Turkishu, prav tako narejeno rezervacijo za hotel na destinaciji. Zanima me, ali lahko nastanitveni hotel dejansko uredi 100% garantno turisticno vizo, kako posljejo vse potrebne papirje (vizo), ali je res potrebno dobroimetje (odobren limit) na kreditni kartici v visini cca. 1000 euro/osebo in, ce je strosek odbritve in izdelave vize preko hotela res cca. 100 euro. Sicer sem najdel agencijo (posrednika) v Ljubljani, ki ti uredi vizo za 160 euro.

Hvala lepa za informacije.

Oj,

midva sva tudi preverjala v hotelu če lahko oni uredijo vizo, in sva dobila odgovor da to ne gre, da oni vize ne urejajo. Vizo sva potem uredila kar v Ljubljani (preko posrednika) po ceni 160 EUR po osebi, vse je bilo ok, in štimalo tako kot mora. Svetujem ti da se dobro pozanimaš v hotelu kjer si naredil rezervacijo če ti ono lahko uredijo vizo. Kolikor je meni znano ne, sva pa midva enkrat rezervirala hotel po netu v Dubaju, pa so tudi pisali da uredijo vize, vendar naj ti povem da je bila cena kar nekaj višje od te v Ljubljani. Drugače pa obilo užitkov v Dubaju in dober šoping vama želim.

Lp, Andreja

tudi sama imam probleme z vizo za dubai. prosim za kontakt posrednika za vizo. V naprej hvala.
lp,M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close