Najdi forum

viza indonezija

lep pozdrav

Zanima me kaj se bolj splača kupiti vizo v ljubljani ali v indoneziji.Če se splača v indoneziji me zanima koliko stane, kje jo je mozno kupiti, kako dolgo traja, ali jo je mogoče kupiti v maleziji?
Zanima me tudi ali je potrebna viza za v malezijo?Hvala za odgovor ze vnaprej.

Odgovori so na MZZ strani.

LP!

Š3tof

Za Malezijo ne rabiš nobene vize. Indonezijsko si lahko delaš v Kuali Lumpurju na ambasadi a jo dobiš le za en mesec. Na indon. konzulatu v Kuchingu in Koti Kinabalu pa je niso hoteli dat za noben denar in so me poslali ali nazaj v KL ali Brunej. Tako da se glede viz dobro pozanimaj, da si prihraniš čas in denar. Ne vem pa, kako je s tem pri nas…
Selamat jalan…
m…2x

Živjo,

izbral si super destinacijo, ampak predlagam, da si vse potrebne dokumente urediš že pred odhodom, kajti urejanje raznih dokumentov ti bo vzelo ogromno energije, saj te znajo pošiljat sem in tja, in na koncu že res ne veš kaj in kako, ko prideš tja ti bo vse jasno. Nekje sem zasledila, da je po novem potrebno pridobit vizo za Indonezijo na Dunaji-kliči na ambsado v LJ.

Za Malezijo, kot ti je bilo že povedano vize ne rabiš.

max uživaj!

ja, od letos je treba na dunaj po vizo, 35 euro, vela 2 meseca.

Ja, po njo moras na Dunaj, lahko tja posljes podatke, iskat pa jo moras it baje osebno.
Njihova spletna stran na Dunaju pa je.

http://www.kbriwina.at

Živjo.

Vizo za Indonezijo se lahko uredi tudi na Kompasu. Poleg vize, ki stane 35 EUR je potrebno doplačati še 8.000,00 SIT na potni list. Na vizo se čaka ene 10 dni. Priložiti je treba izpolnjen obrazec, sliko in rezervacijo letalske karte.

LP

Leta 2001 sem vizo za Indonezijo brez težav v nekaj dneh dobil na indonezijski ambasadi v Singapurju. Plačal sem 70 SGD (35 EUR).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close