Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VITAPUR odeje in vzglavniki

VITAPUR odeje in vzglavniki

Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo kaj izkušenj z VITAPUR odejami in vzglavniki?

Katere ste kupili kako ste zadovoljni?

Vsako mnenje mi bo prav prišlo. HVALA!

Mi imamo vsi njihove svilene odeje in so super! Lahke, ampak tople.

Imam eno ne najtanjšo, polnjeno s svilo.
Spalnica je bolj hladna in jo uporabljam večino leta, razen pozimi. Je res zanimivo, kako dobro regulira temperaturo. Sem zelo zadovoljna.

Soraya, katero pa imaš? Se ravno odločam za nakup in bi rada eno za celo leto, torej tudi za poleti. Pozimi sem rada na toplem, vendar, da ni preveč vroče v sobi, samo pod “kovtrom”.

Sem šla pogledat na etiketo : Blejske sanje, polnilo naravna svila 326g/m2.

O, hvala. Sem tudi jaz to gledala.

Tudi jaz sem zadovoljna. Imam sicer odejo Silk&Wool, ki je za celo leto. Dve skupaj speti odeji. Super zadeva! V decembru imajo še 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust sem ravno danes videla.

Pozdravljeni,

pred kratkim sem kupila ležišče Vitapur, Ležišče NANOSILVER 16 + 2 Memory (http://www.vitapur.si/spalnica/lezisca/lezisce-nanosilver-162-memory). Končno sem spala, kot se spodobi, moram reči, da sem bila zelo zadovoljna.

Po dveh tednih sem zamenjala posteljnino in opazila, da je prevleka od ležišča s spominsko peno strgana in sem videla, da je bila ena od letvic, ki sem jih kupila skupaj z ležiščem napočena. Takoj sem reklamirala, vmes so bili prazniki, zato sem drugo prevleko in eno letvico dobila šele čez dober teden.

Končno dobim, potem pa, ko sem želela preobleči, opazim, da so materiali drugačni, kot na prejšnji prevleki… kar mi ni nič dišalo, sem si pa mislila, da bom očitno spet morala reklamirati. Potem pa sem opazila, da je prevleka premajhna, za enojno posteljo! Bila sem besna, ker je bil petek, kar je pomenilo, da bom morala spet cel vikend spati na spužvi…

V ponedeljek kličem na reklamacije in mi gospa reče, da me bo poklicala popoldne. Klica ni bilo. Kličem v torek in mi reče, ali se mi mudi? Kako če se mi mudi, seveda se mi mudi, kmalu bodo tu še prvomajski prazniki, jaz pa spim na spužvi, potem ko sem si komaj odtrgala denar za nov jogi? Seveda se mi mudi. Danes je torej torek, gospa mi je “obljubila”, da bo probala zrihtat! Probala?

Zanima me, ali ima še kdo podobno izkušnjo in kaj lahko naredim? Najraje bi jih nekam prijavila,… Sem kar razočarana.

Hvala za vsako mnenje, nasvet, idejo, izkušnjo…

Jaz sem videla reklame za Vitapur akcije. Šla sem v Tuš planet v Koper, ker sem iz Divače mi je najbliže. Delala je zelo neprijazna blond gospa z očali. Ko sem vprašala kateri vzglavniki so na znižanju mi je odvrinila kaj ne vidite da je vse 1+1 a ne veste kaj to pomeni? Ker sem hotela dobiti ceneje sem bila tiho. Potipala sem vzglavnike, trgovka me še pogledala ni. Nisem vedela kaj kupujem. A ker me je že nazačetku grdo odbila,nisem upala nič vprašat sem šla ven. Spodaj sem našla še eno trgovino in tam kupila. Mene ne vidijo več v Vitapuru.

Na njo sem tud js naletela.Jezna je na cel svet. Pa kolk vložjo v reklame tam pa ena stara zatežena bjonda uničuje trud in nas stran odganja.Mi gremo raj dol v Dormeo.

Mi smo tudi imeli reklamacijo.Ko smo prišli v trgovino se najprejtgovka ni zmenla za nas,a ko smo rekli da reklamiram poušter je znorela.Vpila je na nas, da ne moremo menjat po treh dneh. Da ne mormo vedet če lahko na njem spimo po treh dneh. Verjemite, vem, da je pretrd vzglavnik. Ko smo prosili za poslovodjo, je rekla da je ona poslovodja in da bo vzela reklamacijo in da se drugič prepričamo kaj kupujemo. Na računu piše Ingrid. No gospa Ingrid, tako se ne dela! Smo kupci in v vašem pravilniku piše zamenjava v 15-ih dneh.

Prvega sem imela s sivko,zelo hitro je postal trd,brez oblike.

Drugega sem kupila pred pribl. tremi tedni,s koscki lateksa,70 eur-ze kak teden je trd,brez oblike.

Odsvetujem povstre Vitapur!

Jaz pa sem zadovoljen z Vitapur vzglavnikom. Za to prodajalko pa nimam izkušenj. Predlagam, da kar na vitapur pišete pa jo bodo zresnili ali zamenjali. Ampak en mejl ne bo dovolj, vsaka naj napiše.

Nesramni so na reklamacijah. Mi smo 2x vrnili in vedno drgač. In odeje ki se vrnejo prodajo naprej kot nove. Kam pa mislite da dajo vse odejw in blazine ki jih vrnemo v roku 14 dni? Nazaj na police.

Nikoli več. Hvala.

Vse kar vrnemo lahko vrnemo v 15 dni. Poustre lahjo teatiramo 15 dbi in zadnji dan vrnemo. Vrzejo joh nazaj na police in prodajo naprej. Tak je baje ukaz iz uprave. Potem pa kupujmo vzglavnije, ki so jih prej drugi slinili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close