Visoke petke
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Visoke petke
Kolikokrat tedensko obujete visoke petke? Koliko visoke, s platformo ali brez?
Vsak, skoraj vsak dan. Klasične salonarje, natikače s polno peto, škornje, …… s platformo do 3 cm in do 10 cm čiste petke.
Sem jih leta nazaj non stop nosila. No, pol pa masaža stopal pa tko. ?????? Sedaj kvečjemu do 3-4 cm, poleti natikače s polno peto za k oblekcam, drugače pa ga ni čez udobje, ki ga moje noge obožujejo. Salonarje bi obula le še za kakšen dogodek, kjer ni treba preveč tacati. ?☺?♀️?
Daj psihic, spel se!
Obujem jih občasno, take res visoke 10 ali več cm, 3 ali 4 cm pa ja skoraj vsak dan. Zdaj poleti itak japonke in pa natikače s polno visoko peto in platformo 3 cm in 5 čiste petke.
Parkrat tedensko. Za po stanovanju imam natikače s polno peto iz plutovine z ene 3 cm platforme in še ene 4 cm pete. V njih se super počutim.
Koliko pa prehodite, oz. koliko ste na nogah tiste, ki pišete, da ste po cele dneve v petkah.
Petke samo, ko ocenim, da moram in takrat res visoke pete z malo platforme, ker so udobnejse.
Vcasih sem jih ful nosila, a ko sem odkrila udobne mokasine, mehke kot copati, ni sans, da vsak dan nosim petke!
Sedaj skoraj nikoli ker že leto in pol delam od doma. Prej pa večkrat tedensko. Nosim pa klasične salonarje ali pa debelejšo peto. Polnih pet ne nosim ker mi taki čevlji izgledajo kot konjska kopita. Platforme s peto pa še manj, nisem striptizeta :).
Svoje čase v službi niso bile najbolj zaželjene visoke petke in spodaj skoraj konica. Ves parket je bil naluknjan.
. .
Nisem tepka, zato visoki petk nikoli ne nosim. No ja, enkrat sem jih imela: na maturantskem plesu, ampak takrat še nisem znala s svojo glavo razmišljat.
Forum je zaprt za komentiranje.