Višina vzmetnice
Prosim koga za pomoč. Gledam eno vzmetnico je visoka 32cm. Sedaj pa nastopi problem saj se bojim kako se bo obneslo. Od letvenega dela( dno vzmetnice) do stranske “ograje postelje” je 7cm, to pomeni da bi bila vzmetnica 7cm v ograjenem, 25cm bi pa štrlela gor v luft. A se to obnese? Se to pozna da ne bo prav? Prosim za komentarje, izkušnje. Hvala.
Sicer ne vem, kaksne so nase mere, a jogi je okoli 30cm visok in je na spodnji strani le par cm v okvirju, a to zadostuje, se ne premika.
Pri nama je vzglavje visje od tvojega, z visjo visino jogija se je seveda ‘skrajsalo’, a se vedno je kar lepo vzglavje. Prej sva imela jogije okoli 20cm visine, se mi zdi, da je bilo 18.
ne pade, 02.10.2024 ob 09:29
Sicer ne vem, kaksne so nase mere, a jogi je okoli 30cm visok in je na spodnji strani le par cm v okvirju, a to zadostuje, se ne premika.
Pri nama je vzglavje visje od tvojega, z visjo visino jogija se je seveda ‘skrajsalo’, a se vedno je kar lepo vzglavje. Prej sva imela jogije okoli 20cm visine, se mi zdi, da je bilo 18.
Hvala.
To me skrbi če bo jogi le nekaj centimetrov dol v okvirju.
Hvala za tvojo razlago.
Se ne obnese
Imam žepkasto zmetenje visoko skoraj 30 cm in ko se zjutraj zbudis in vsedes na rob postelje so se mi zacele zmeti premikat proti sredini tak da bom sedaj moral nabavit novi jogi in posteljo.
Jogi ne sme toliko ven gledat iz postelje mora bit malo bolj globje v okviru, tak ko se vsedes skoraj rob cutis
Forum je zaprt za komentiranje.