Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Višina in teža 13-letnic

Višina in teža 13-letnic

Spodaj je bila tema za 11-letnice, mene pa zanimajo 13-letnice, koliko so vaše visoke, teža in številka čevlja?

177cm, 70 kg, 41 št noge. 13 in 9 mesecev

A se hecaš? Sta oba starša tako visoka?

176 cm, 53 kg, št. čevlja 39, 13 let in 9 mesecev

Poglej, poglej, a smo vse rodile marca 1993?

Naša: 180cm, 58 kg, noga 40 (sam še pri kilah me ni prehitela…)

Zgleda, da je bil tak mesec:-)))

Pozdrav, Tatjana

ma kakšne velikanke, ljubi bog 🙂

12 let 161 cm 60 kg št.noge 42

o marička, to pa so babe in pol 🙂 S kom ste jih pa futrale?

naša je stara sicer 14, pa ima 164cm, pa kakšno kilco čez 50.

Moja 164cm,47kg noga 38

Kaj pa kilce? Jaz jih imam pri 180 cm 62, pa sem več kot 40 stara in ne ravno prekla.

Naš ni glih manekenka. Ima pa full dolge noge. In ne , midva nisva velika je pa ona ravno tolk velika kot partner. Upam, da ne bo več kaj dosti zrasla.

moji manjka dober mesec do 13 let; 169 cm in 60 kg

April ´93… 160 cm… 49 kg… 37

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

12,5 letnica:
58 kg
165 cm
noga: 40

173cm, 55 kg, 39 št noge. rojena konec marca 1993, vidim da sem bila verjetno s kakšno mamico od tukaj v LJ porodnišnici

No vidim,da nisem med manjšino 179cm in 62kg.Pri 13 pa se spomnem,da sem bila visoka 176 cm in št noge 41.To jo imam še vedno, vendar sem pol še zrasla v višino.Imam pa sina ,ki ima 14 let pa 184 cm.

moja hčirka je velika 164 stara ej 13 let in težka 45.7 ali je to prevec

165 cm, slabih 40 kg,bolj 39kg   36 noga.

Menstruacije še nima.

Hitra rana,hormoni v hrani,pijače,… in imate spake.

jao jao,

jaz sem imela pri 13 tih letih 38 kilogramov, noga št. 36, pa sem bila povprečne rasti. 

Pri 25 letih sem imela 50 kilogramov, višina 163 cm, idealne proporcije. Vse, kar sem dala nase, mi je stalo kot po ulito, ženska zavist je gorela.

Danes otroke pitate z umetno hitro hrano, mesom, polnih rasnih hormonov, da o posledicah kontracepcije, ki ste jo mnoge uživale pred zanositvijo, raje ne govorimo. Glede na vaše podatke imate doma pri 13 letih lepo zavaljene babe za oženit, ki pa pri 35 letih s svojo kilažo, svojim partnerjem verjetno ne bodo ravno v ponos. Če se pošalim, v naši mladosti je veljalo pravilo, da je ženska godna za poroko in rojevanje pri 54 kilogramih.

Odgovor na objavo uporabnika
rumeni emojček, 26.08.2025 ob 08:23

jao jao,

jaz sem imela pri 13 tih letih 38 kilogramov, noga št. 36, pa sem bila povprečne rasti. 

Pri 25 letih sem imela 50 kilogramov, višina 163 cm, idealne proporcije. Vse, kar sem dala nase, mi je stalo kot po ulito, ženska zavist je gorela.

Danes otroke pitate z umetno hitro hrano, mesom, polnih rasnih hormonov, da o posledicah kontracepcije, ki ste jo mnoge uživale pred zanositvijo, raje ne govorimo. Glede na vaše podatke imate doma pri 13 letih lepo zavaljene babe za oženit, ki pa pri 35 letih s svojo kilažo, svojim partnerjem verjetno ne bodo ravno v ponos. Če se pošalim, v naši mladosti je veljalo pravilo, da je ženska godna za poroko in rojevanje pri 54 kilogramih.

Ej, tema je stara malo manj kot 20 let!!!

165 cm, 50kg, 39 noga

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 26.08.2025 ob 08:27

Ej, tema je stara malo manj kot 20 let!!!

Potem se pravi, da so punce s taksnimi merami danes ze pri 10 tih, ?

Kakšne pa morjo imeti minimalne telesne mere da se jim ga da not potisnit? Vprašanje je izključno znanstveno medicinsko-anatomske narave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close