Visa kreditna kartica
Živjo, mene zanima nekaj v zvezi z visa kartico pri NLB če ima kdo podobno izkušnjo, vem da je to kartica z odloženim plačilom in da moraš imeti 18. dovolj denarja na računu da pokriješ porabo…ta mesec je šlo na tesno s financami in sem bil do daske v minusu pa še kreditno na full. 16.ga sem letel na pošto in si nakazal polog na trr toliko kolikor se bo mogli trgat za kreditno 18.ga. Samo problem ker sem biločitno prepozen in je prišlo na račun šele 19.ga zjutraj -vikend vmes:( in zdaj visa še ni sroščena čeprav je že 22.ti
Je imel kdaj kdo tako izkušnjo, kaj se potem zgodi, ti spet naslednji mesec 18.ga vtrgajo vse skupaj, ali ti kartico blokirajo, maš obresti??? Vem, vem da bi bilo najbolje tja iti, ampak mi je preveč nerodno :(.
Zato lepo prosim če je kdo ve iz izkušenj naj napiše, hvala za odgovore. Lep pozdrav
Kdaj imaš sprostiev 18. ali 22 . v mesecu? To najprej poglej.
Ker jaz imam Viso in se mi je že zgodilo da 18. nisem imela sredstev dovolj za pokritje in A banka ti v vsakem primeru odtegne sredstva dol (tudi če ni dovolj kritja), ampak kartica se mi je vseeno sprostila 18. Mene so na banki vprašalai kdaj želim da mi se poravna in da se tisti dan tudi sprosti.
Forum je zaprt za komentiranje.