Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vis, Murter, Hvar ali Korčula

Vis, Murter, Hvar ali Korčula

Bosta šla v Komižo?
Meni je sicer veliko ljubše bivanje v apartmaju kot pa v hotelu, saj nama je res v užitek uživati v hrani zunaj po restavracijah, ki jih je na pretek. Pa dooolgi zajtrki na terasi apartmaja ob jutranjem sončku, mmm…. Letos bom pogrešala Komižo :-(((

Obredla cel Jadran, moj glas gre za Vis (bila tam že sigurno 20x, v sveh letnih časih).
V hotelu sicer nisem nikoli bila.
Ma pa Vis en kup krasnih plaž, dobro hrano, džumbusa pa ni, kar je zame velik plus.

greva v hotel ja, ker sva edini to dobila prosto, samo hotel Biševo, sem gledala za apartmaje pa nisva dobila nič prostega

drugače sva v 10 letih tudi midva samo enkrat bila v hotelu, letos sva pač pozna, ker nisva do zadnjega vedela kako bo z dopustom

vsekakor, če nama bo všeč se pa vrneva naslednjič v apartma!

Ta hotel ima super lego, direktno nad mestno plažo, men je ful lepo, no.

Prepričana sem, da vama ne bo žal :-))

Tud jaz bi se takoj vrnila v Komižo… prelepo mesto z dušo!

Na Korčulo se ne pelješ iz Splita, ker je vožna bistevno predolga in predraga. Najboljše je, da greš iz Orebiča na Pelješcu in se voziš do Korčule 15 minut. Ena opcija je še Drvenik, ki je bližje, ampak je vožna spet dobri 2 uri s trajektom. Res pa je, da je Orebič bistveno bolj daleč kot Split. .[/quote]

ja, seveda 🙂
od splita do orebiča je pa koliko vožnje?
Štiri ure + po regionalni cesti, če se želiš izogniti dodatnemu trajektu. Ne pride te bistveno ceneje, kot če greš v splitu na trajekt in se pelješ tiste tri ure do vele luke.[/quote]

Ti bi se najprej peljala v Split in od tam v Orebič? Bravo.

punce, našla sem tabelo z odhodi trajekta pa se ne znajdem preveč dobro

http://www.jadrolinija.hr/pdfs/602.2010.ljeto.e.pdf

če prav gledam gre prvi trajekt iz splita na vis ob 9h, naslednji 11:20 ali je tako?

odhod imava v nedeljo

nic od tega ,za isti denar idi na zakynthos grcijo

Navijam za Murter.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close