Virus iz Afrike – kdo je bil tam???
Ena iz podjetja je bila v Egiptu.. kolikor mi je znano se sploh ni testirala ob prihodu domov.. važno da je cepljena. Par jih je o tistem zbolelo, tudi bližnji sodelavec, ki je delal z mano, jaz sem ostala zdrava. Jebemti!?
No tako vidimo to dvoličenje cepljenih-boli jih đoka za ostale, vežno da oni špancirajo po svetu.
Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 08:41
Ena iz podjetja je bila v Egiptu.. kolikor mi je znano se sploh ni testirala ob prihodu domov.. važno da je cepljena. Par jih je o tistem zbolelo, tudi bližnji sodelavec, ki je delal z mano, jaz sem ostala zdrava. Jebemti!?
No tako vidimo to dvoličenje cepljenih-boli jih đoka za ostale, vežno da oni špancirajo po svetu.
Tole pa ne bo držalo. Za avion rabijo tudi cepljeni PCR test. Tako, da…
Vse je treba privatizirat in vse javne uslužbence postaviti na trg. Policisti naj na licu mesta ustavljenim zaračunajo kontrolo v prometu, javna uprava naj zaračuna vsak žig in dokument posebej tistemu, ki ga potrebuje, dovolj je bilo zažiranja v proračun! Tržne šolnine od male šole naprej, uporabnina za vse lokalne ceste naj se plačuje po prevoženih kilometrih, uvede naj se mostnine in zaračunava pešcem uporabo pločnikov.
https://rakovnik.si/wp-content/uploads/2021/08/29.-08.-2021-22.-nedelja-med-letom.pdf
Na Rakovniku je en tak!
Forum je zaprt za komentiranje.