Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Virus iz Afrike – kdo je bil tam???

Virus iz Afrike – kdo je bil tam???

Komu dovolijo potovanja v rizične države?
Turizem? Posvojitev? Lov?

Ni treba v Afriko, da fases Omicron. Cez tri dni bo prisoten ze vsepovsod.   Svetujem vam polno cepljenje.   Anticepilci, ne zafilajte nam bolnisnic.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 15.12.2021 ob 07:01

Ni treba v Afriko, da fases Omicron. Cez tri dni bo prisoten ze vsepovsod.   Svetujem vam polno cepljenje.   Anticepilci, ne zafilajte nam bolnisnic.

Ne bomo smo že dve leti popolnoma zdravi.

Vsak je nekje za svojim računalnikom. Internet je kot neskončno majhna točka. Med sabo smo oddaljeni en klik.

Ena iz podjetja je bila v Egiptu.. kolikor mi je znano se sploh ni testirala ob prihodu domov.. važno da je cepljena. Par jih je o tistem zbolelo, tudi bližnji sodelavec, ki je delal z mano, jaz sem ostala zdrava. Jebemti!?

No tako vidimo to dvoličenje cepljenih-boli jih đoka za ostale, vežno da oni špancirajo po svetu.

xrobe, 15.12.2021 ob 07:58

Vsak je nekje za svojim računalnikom. Internet je kot neskončno majhna točka. Med sabo smo oddaljeni en klik.

tako blizu a tako prekleto daleč? ?

Ni potrebno v Afriko, Afrika pride k nam.?

Virus je najverjetneje prinesel reven, in necepljen afričan. Nekateri res verjamejo v pravljice.

Virus trosijo anglosasi, razni poslovneži, in turisti pa tudi tako imenovani znanstveniki, saj delajo eksperimente na azijskih in afriških otrocih. Zaćetek virusa Oxford 2015!

Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 08:41

Ena iz podjetja je bila v Egiptu.. kolikor mi je znano se sploh ni testirala ob prihodu domov.. važno da je cepljena. Par jih je o tistem zbolelo, tudi bližnji sodelavec, ki je delal z mano, jaz sem ostala zdrava. Jebemti!?

No tako vidimo to dvoličenje cepljenih-boli jih đoka za ostale, vežno da oni špancirajo po svetu.

Tole pa ne bo držalo. Za avion rabijo tudi cepljeni PCR test. Tako, da…

Nekaterim še vedno ni jasno, da so Amerika, Anglija, in Izrael največje zlo na planetu!

to pa ne bo držalo, 15.12.2021 ob 09:20

Tole pa ne bo držalo. Za avion rabijo tudi cepljeni PCR test. Tako, da…

PCR ni obvezen na vseh letih

Dej ne nabijaj cele dneve. Kar neke zgodbice jebemti.

Vse je treba privatizirat in vse javne uslužbence postaviti na trg. Policisti naj na licu mesta ustavljenim zaračunajo kontrolo v prometu, javna uprava naj zaračuna vsak žig in dokument posebej tistemu, ki ga potrebuje, dovolj je bilo zažiranja v proračun! Tržne šolnine od male šole naprej, uporabnina za vse lokalne ceste naj se plačuje po prevoženih kilometrih, uvede naj se mostnine in zaračunava pešcem uporabo pločnikov.

Verjetno spet kakšen zdravnik.

https://rakovnik.si/wp-content/uploads/2021/08/29.-08.-2021-22.-nedelja-med-letom.pdf

Na Rakovniku je en tak!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close