Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VIRTUALNA SLIKA

VIRTUALNA SLIKA

Koliko nabojem naj vstavim? Moram imeti s sabo orožni list? Pri vas to na črno pokajo fantje?[/quote]

Če bi samo demonstriral, ne rabiš orožnega lista :)))[/quote]

Neglede na kaliber? S težkim kalibrom kar tako okrog hoditi ni varno, kaj če me kaka policajka prime?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Neglede na kaliber? S težkim kalibrom kar tako okrog hoditi ni varno, kaj če me kaka policajka prime?[/quote]

A potem bo pa tok premajhen? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neglede na kaliber? S težkim kalibrom kar tako okrog hoditi ni varno, kaj če me kaka policajka prime?[/quote]

A potem bo pa tok premajhen? :)))[/quote]

Glavno, da ni ohlapno, da pištola vun ne pade….. :))))

A potem bo pa tok premajhen? :)))[/quote][/quote]

Glavno, da ni ohlapno, da pištola vun ne pade….. :))))[/quote

Si ‘slišat’ kot kurent iz Hajdine. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koliko nabojem naj vstavim? Moram imeti s sabo orožni list? Pri vas to na črno pokajo fantje?[/quote]

Še dobro, da nima poročnega lista…:) Potem bi lahko bilo tudi demonstriranje nevarno…:)

Če je pravi kaliber, nima kaj vun padat…:)

Če je pravi kaliber, nima kaj vun padat…:)[/quote]

Heh, pa si razkril njegove strahove. 😉

Če je pravi kaliber, nima kaj vun padat…:)[/quote]

Heh, pa si razkril njegove strahove. ;)[/quote]

Kake strahove? Da bi se pištola zagozdila in je več vun ne bi mogel izvleči? 😀

Heh, pa si razkril njegove strahove. ;)[/quote]

Kake strahove? Da bi se pištola zagozdila in je več vun ne bi mogel izvleči? :D[/quote]

Povsem zastonj se hvališ. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close