Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VIRTUALNA SLIKA

VIRTUALNA SLIKA

lep dan še naprej:)))

a si me pogrešal? 🙂 lepo to 🙂

ne vem, zakaj ne obstajajo pravila, da bi se moral vsak, ki želi pisati registrirati in to z mal več podatki, pa bi blo povsem drugače.

kake podatke bi pa ti zahtevala?))krvno skupino?))
ps.
moram pazi kolk zaklepajev delam, da ne bo kdo napačnih zaključkov delal)))

kake podatke bi pa ti zahtevala?))krvno skupino?))
ps.
moram pazi kolk zaklepajev delam, da ne bo kdo napačnih zaključkov delal)))[/quote]

za ženske manj k za moške haha – če bi jaz zbirala podatke 🙂

v glavnem pa tolk podatkov, da bi se loh dalo koga za ušesa mal potegnit po potrebi

po moje, bi bila registracija popolnoma dovolj. tako, da lahko vedno pišeš le pod enim nikom.

aha… ko smo že pri slikah :))) imam eno vprašanje; a ima mogoče kdo cannon eos?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica ti pa se ne spoznas prevec na foto aparate

sedi pet.
kdor prizna, pravijo, da izpade samo enkrat bedak. (jst s tem nimam težav :))

ravno zato sprašujem, ker bi potrebovala nekaj pojasnil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj te zanima

žal, tu ne bom smetila.

bi te pa vprašala na zs, pa ga nimaš. ampak ni panike, bom koga drugega. vseeno hvala za prijaznost.

Potem bi bila lahko ti ob službo.

Potem bi bila lahko ti ob službo.[/quote]

pridnim ljudem dela ne manjka.
hvala za skrb :)))
če te tok skrbi ti še kako položnico lahko kdaj prinesem?

Iskal nekaj drugega nasel tole.

Iskal nekaj drugega nasel tole.[/quote]

Saj ne morem verjeti, kako čas beži 🙂 eno leto je naokrog kot bi mignil.:)

Iskal nekaj drugega nasel tole.[/quote]

Saj ne morem verjeti, kako čas beži 🙂 eno leto je naokrog kot bi mignil.:)[/quote]

ja, človek dvakrat seksa pa je leto okol :))))))

Se tebi dogaja, da ko bereš komentarje žensk, da se ti naredi slika, kako velike so njene joške?

Se tebi dogaja, da ko bereš komentarje žensk, da se ti naredi slika, kako velike so njene joške?[/quote]
Mogoče obstaja kakšna povezava med karakterjem in velikosti jošk..:)
Jaz je sicer ne poznam…

Saj ne morem verjeti, kako čas beži 🙂 eno leto je naokrog kot bi mignil.:)[/quote]

ja, človek dvakrat seksa pa je leto okol :))))))[/quote]

hehehe… res ja, dobro, da je še nekaj dni do konca leta.:)))

hehehe… res ja, dobro, da je še nekaj dni do konca leta.:)))[/quote]

Bo “počilo” za silvestrovo doma? Je tvoj nabil pištolo za rakete, ima dovolj smodnika? Pa tudi ti lahko kako petardico vržeš, da se malo zakadi…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še imaš šanse, da izpolniš svojo letno normo…:)

Po moje ni za do zadnjega dne čakat.:)

Robi ima prav, še je nekaj dni časa, ker norma pač mora bit izpolnjena.:)

Še imaš šanse, da izpolniš svojo letno normo…:)[/quote]

Mogoče pa njen ne zna nabiti pištolčiča kot treba, ni tistega efekta, pravega ognjemeta, da bi to treskalo kot treba, švigale iskre v vse smeri… 😀 Imaš ti 5 min časa, jaz trenutno nimam, bi mu malo pokazal, demonstriral, kako se saržer pravilno vstavi? :))))

Še imaš šanse, da izpolniš svojo letno normo…:)[/quote]

Mogoče pa njen ne zna nabiti pištolčiča kot treba, ni tistega efekta, pravega ognjemeta, da bi to treskalo kot treba, švigale iskre v vse smeri… 😀 Imaš ti 5 min časa, jaz trenutno nimam, bi mu malo pokazal, demonstriral, kako se saržer pravilno vstavi? :))))[/quote]

Joj, mi je zdaj padlo na pamet, mogoče pa bi se ti žrtvoval matjazek, da bi norma bila izpolnjena.:))

Koliko nabojem naj vstavim? Moram imeti s sabo orožni list? Pri vas to na črno pokajo fantje?

Koliko nabojem naj vstavim? Moram imeti s sabo orožni list? Pri vas to na črno pokajo fantje?[/quote]

Če bi samo demonstriral, ne rabiš orožnega lista :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close