Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VIRTUALNA SLIKA

VIRTUALNA SLIKA

jaz si tule na forumu ustvarim samo sliko o energiji, ki jo oddaja človek. vizualno, nikoli.
karakter tudi… vendar se tu gor ne sme hecat. to forumovci takooo težko prenašate (so pa seveda svetle izjeme in to mi je neznansko všeč). škoda, namesto krega bi bilo lahko več heca.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mi modrc kupuješ za dan žena al zakaj te to zanima hahaa???

Aleksandra izreci carobno besedico DA in stevilo obozevalcev se bo drasticno povecalo 🙂

evo DAAAAAA :))))

ne vem zakaj mi ni noben prej povedu, da je moškega tko lahko osrečit :))
jaz pa knjige brala in čakala, da se bojo čudili, kok sem odprte glave. ampak bolje pozno kot nikoli, al kako :))

In kar naenkrat je Aleksandra najbolj priljubljena forumasica. Se mail objavi pa bos videla kaj je to popularnost. Zvezda je rojena 🙂

nisem lih po duši kak zvezdniški tip, preprosta djevojka sa sela :))))))

Meni si ze vsec 🙂

pa seb tut zelo in pol sem že dvema :))

Saga se nadaljuje. Moski sogovorniki se bodo kar lepili nate. In sedaj moram koregirati svojo virtualno sliko Aleksandre. V ustih nasmesek in sedaj je tocno taksna kot mora biti 🙂

ta aleksandra je ena attention whore

Za vse ki ste padli z lune ne dirajte mi Aleksandre. Kar naenkrat mi ja ratala zelo simpaticna ….:)

no vsekakor mam očitno tvojo pozornost :))))

zdej se mi pa sam pojavlja vprašanje – je to moški z majhnim al ženska z veliko pofušije

se strinjam s tabo glede ‘nediranja’. :))))
simpatična mi je pa že dolgo časa, ampak verjetno zaradi drugih atributov. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Upam da res, ceprav …

ne skrbi… 🙂

Neee, saj nimam nic proti, cetudi …

ne, hvala. me ni nikoli zanimalo. :)))

,

če se smem skromno oglasit :))) – tut mene ženske ne zanimajo drugač koker oblečene

in obema hvala za zaščito 🙂

Na ustih imam komentar ampak se bom raje ugriznil v jezik, saj vem da se bo prej ali slej oglasil kdo drug ….

lahko se oglasiš lexi, ko teče beseda ravno o tebi. :))) hihi

tvoja karakterna lastnost? 🙂

Hmmm … obzirnost, taktnost, bonton, modrost. Izberi sama.

hmmm… mislim, da vse od naštetega.
škoda le, da tudi čakaš, da kdo drug pove tvoje mnenje. tudi če je slabo…

Skratka, copatar brez svojega mnenja.

Marsovcek ki misli da me lahko sprovicira. Bo pa treba se malce zganckov popacati … Sicer pa herojcek vrzi pesem v svet, povej svoje mnenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close