Najdi forum

Na internetnih straneh sem nekaj brskala in naletela na otok Vir. Hiše in apartmaji izgledajo zelo v redu, ima mogoče kdo kaj izkušenj oz. je že bil dol…..

Hvala za odgovore!!

Ja,moji so imeli prej tam vikend, tako da smo vsako poletje preživeli dol. Včasih je bilo boljse, zdaj je pa kar guzva ratala….. Plaz je seveda vec, ce ne maras guzve, se z avtom lahko odpeljes na drug konec otoka, kjer je svetilnik, in je prekrasno. Mivka v morju in ob obali. S fantom bova tudi letos sla na tisti konec, le eno naselje prej – v Privlako, k enim prijateljem. Meni je skratka tisti kraj Dalmacije zelo vsec.

LP.

Otok vir je kar oblegana destinacija z eno okoljsko napakico, še v času socializma so imeli neke nore ideje o gradnji nuklearne elektrarne na Viru (k sreči nikoli realizirane) in so domačini v boju proti njej začeli masovno zidati po otoku. Sledil je se osamosvojitveni val hiš hrvaške politične in estradne elite. Danes je na Viru 7000 nelegalnih gradenj posejanih brez kakrsnegakoli ureditvenega načrta. Morje je kar lepo, precej plaž z mivko. V bistvu zanimiva destinacija, ki omogoča zanimive dnevne izlete npr v Zadar ali pa na Pag, splača se zapeljati na Pag, ali pa z ladjico na Molat….

lp

oz

VIr je…hmm vedno bolj zaseden in že kar težko dobiš en konkreten kos plaže zase.

SIcer pa, če ti je všeč mivka, potem ti bo tu všeč.

Sam otok pa ni kaj posebnega,,,meni je deloval pust…zopet odvisno kaj iščeš. Jaz ne bi šla več tja ker je velika gužva, ampak danes je že tako težko najti plaže brez gužve, se mi zdi :). PA tudi sama sem bolj mahnjena na naravne lepote, tako da mi Vir ne ustreza najbolj.
Za samo kopanje in sončenje,pa je čisto Ok.

Hvala za vaše odgovore in mnenja………iskali smo nekaj primernega – na eni strani najstnik, na drugi dvoletnik……verjetno bi se našlo za vsakega nekaj, ….še enkrat hvala !!!!!

Vir je primeren kraj za poletni oddih, če rad uživaš na plažah. Zadnje čase pa je tudi kar veliko turistov. Še pred vojno, ko sem bila tam prvič, je bilo vsega manj, ampak sedaj je to kar zanimiva točka za turiste.
Upam, da se boš imel lepo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close