Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VIP savna + postelja + jacuzzi + tuš

VIP savna + postelja + jacuzzi + tuš

Živjo,

morda katera ve, kje v Ljubljani in njeni okolici se bi dalo najti VIP savno, ki bi imela notri še posteljo, jacuzzi in tuš.

hvala za odgovore,
strip.

V savni not posteljo pa še tuš?

Ja saj običajno ko grem v savno sem že tak al tak ”stuširan” če ne prej ko stopim not…. spanje na 70 ali 80 stopinj pa ni glih najbolj fajn 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

sicer ne vem ali imajo katere VIP savne morda kapelico namesto postelje?

Po moje dobiš tudi kje v Lj. in sicer tako kot kje drugje po Sloveniji (tam, kjer sem že bila) – za dve uri najameš ves prostor in imaš vse zgoraj omenjeno. Nič posebnega.

Se pravi, tudi kapelico?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Se pravi, tudi kapelico?[/quote]

Misliš kapelico s kipcem?:))) No, vsaj kipec si mora prinesti sam, kapelico si lahko ustvari:).

Saj samo vprašam. Kopičim informacije na zalogo – pri mojih prijateljih svašta prav pride.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zdaj pa resen odgovor:). Obstajajo rimsko-irske kopeli, ki vsebujejo več “postaj”. Termin za dve uri si lahko organiziraš tako, da si sam ali v družbi. Obsega savnanje, različne whirlpoole in na koncu tudi počitek na vodni postelji. Ampak ne vem zakaj imam občutek, da avtor ne želi tega:)).

goldfish, a lahko malo bolj konkretno, kdo to nudi, naslov, link ali kaj podobnega, da lahko najdem na spletu. hvala.

tista s kapelico pa: a res nimaš nič bolj pametnega za počet, kot pisat take kozlarije in neumnosti sem gor? če nimaš odgovora na moje vprašanje, raje ne piši nič kot take neumnosti.

Boom in Senza sta dve osebi. Boom je vprašal, jaz sem pa zagrabila, saj resnično pogosto naletim na vprašanja, ki na prvi pogled zvenijo kot čudne želje, končni rezultat pa je npr. zanimiv umetniški projekt.

Se pardoniram. Vidim, da ti je tista postelja res že hudo potrebna. Morda bi razmislila, da si za prvo silo poiščeš kakšno na kakšnem drugem mestu, dokler ne najdeš primerne kapelice – magari s kapelico potem.

vsak dan se čudim kaj vse zemlja nosi…

Jaz sm se čudit že zdavnaj nehal. Tečnih in nedojebanih primerkov hodi po svetu kolikor hočeš. Pa nekateri niso niti toliko, da bi se vsaj pozanimali za kakšno VIP savno s posteljo. :-)))

megacenter vip savna ima vse

Jaz sem se včasih tudi, potem se pa človek svega i svašta navadi.

Jst se pa čudim, da nekateri še vedno ne poznajo ata googla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close