Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vinjete 2014

Vinjete 2014

a so na vladi nesposobni, prasci ali še kaj hujšega
objavijo nekaj, kar ni formalen podatek (višina vozila nad 1. osjo)

220€ za 130 cm višine – klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nova cvetka šiviljine vlade me ne preseneča, butlji vredni odstrela.

a sta šiviljski meter in kreda nova uradna pripomočka za merjenje ☺
še malo, pa bo tudi šacometrija formalni merilnik ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a sta šiviljski meter in kreda nova uradna pripomočka za merjenje ☺
še malo, pa bo tudi šacometrija formalni merilnik ☺[/quote]

Seveda, natanko tako si je to “singerca” to predstavljala, vsak voznik/lastnik mora imeti v avtu kredo in metrski trak, brez tega dobiš piko 😀

Bedaki s svojimi bedastimi zakoni povzročajo, da se narod obnaša in počuti še bolj bedasto, kot v resnici je.

Glede na to koliko prometa je vsak dan samo po primorski AC se samo čudim kam dajejo denar. Ja se vidi, da kradejo še sedaj.

Pa še ena baje je neprivatizirani Helios posodil politiku Borutu Šukljetu 22 mio. evrov ta pa je denar plasiral naprej v Srbijo. Ja me zanima kdaj bodo dobili nazaj ta denar. Ja ni kej obe leva in desna politična mafija sta še kako aktivni. V tem primeru seveda leva mafija.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To že, samo problem je najti nekoga boljšega, ki jih bo zamenjal. :))

Žalostno je to, da v parlament vedno pride stranka, ki zastopa samo določeno skupino ljudi – upokojence. Ti so vedno z eno nogo izven vlade. V bistvu pa nič konkretnega niso naredili na dveh pomembnih resorjih, ki so “njihovi”. Jaz sem si od njihovega dela zapomnila samo precej “galame”, ko se poskuša poseči v upokojenske pravice.

Nikoli nisem kupil vinijete.
Občasno se peljem po dokaj dobrih cestah in kaj lepega vidim!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dars piše, da se vozilo meri nad prvo osjo,samo meritev pa opravi popolnoma napačno, vsakdo ve kje potekajo osi avtomobila, os poteka po sredini kolesa, torej se meri od polovice kolesa navzgor, ne pa od tam kjer se kolo dotika tal, torej, večje kot boste imeli premer prednjih koles na boljšem boste))

Bogi Romuni zdej so ga pa naje.bali :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To že, samo problem je najti nekoga boljšega, ki jih bo zamenjal. :))

Žalostno je to, da v parlament vedno pride stranka, ki zastopa samo določeno skupino ljudi – upokojence. Ti so vedno z eno nogo izven vlade. V bistvu pa nič konkretnega niso naredili na dveh pomembnih resorjih, ki so “njihovi”. Jaz sem si od njihovega dela zapomnila samo precej “galame”, ko se poskuša poseči v upokojenske pravice.[/quote]

Ne vem, ne spremljam političnega dogajanja podrobno, toda informacije, ki jim občasno le prisluhnem, ne dajejo vtisa, da je delo sedanje vlade v dobro katerekoli skupine ali sloja ali statusa ljudi; vso njihovo delovanje navidezno temelji na flikanju proračunske luknje v resnici pa raznoraznim krajam. Meni tudi ni všeč, da sem zaradi vlade zadolžena, da so upokojenci zaščiteni bolj kot kočevski medvedi in da je vsak nov dan življenja v SVN dražji, toda tako pač imamo. Problem je (priznamo ali ne) tudi v nas Slovencih, da to dovolimo.

Zakaj Romuni ? Oni bodo samo več kradli, najebali bodo drugi. 🙂

To sistematizacijo so res naredili z levo roko. Tako kot še marsikaj drugega.

svinjarija, samo to lahko rečem!

V prvo si za zadel … nesposobni 🙂 Nek lolek se je to ponoči spomnil in so to kar prevzeli, ne da bi se kdo spraševal o tem, kako bodo to implementirali. Me prav zanima, kako bodo Darsovci merili višino in se kregali z vozniki, ali je 129 cm ali 131 🙂

Dars piše, da se vozilo meri nad prvo osjo,samo meritev pa opravi popolnoma napačno, vsakdo ve kje potekajo osi avtomobila, os poteka po sredini kolesa, torej se meri od polovice kolesa navzgor, ne pa od tam kjer se kolo dotika tal, torej, večje kot boste imeli premer prednjih koles na boljšem boste))[/quote]
Nisi pravilno razumel. Da se meri nad prvo osjo, pomeni, da se meri od tal pa do višine “haube”, ki je nad prvo osjo. Na prvo osjo imajo menda vsi avti še haubo, ne streho. Ena slika je na RTV.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Cena nove vinjete je zadnja stvar, ki me v tem trenutku skrbi.

Že vemo, da te bolj skrbi za monovce, nekoliko manj za monovke, mon, 😀
Res ti ni treba tega omenjat 😉

Res ti ni treba tega omenjat ;)[/quote]

A da me skrbi za monovce, zapostavljam pa monovke?:))) V bistvu bi to postavila pred vinjetami, imaš prav:). A še vseeno med zadnjimi stvarmi. Saj ste vsi polnoletni:).

point temice NI v ceni vinjet
ampak v idiotizmu vlade, da določi, da je meja prehoda v drug cenovni razred vinjete v VIŠINI (haube/okna) avtomobila glede na sredino prvih koles avta.
tega podatka ne objavlja nihče. Nobena svetovna organizacija za standardizacijo ali karkoli tega podatka NE upošteva.
Glede na profesijo premjerke je najbližji približek za meritev mojkrin meter in kos krede.

sedaj pa: kako naj DARS_ovci ugotovijo, ali ima avto manj/več kot 1,30m višine nad prvim kolesom??
Ker pojem NI standardiziran je višina karkoli, ker se meri od tal pri prvem kolesu. Kakšno stopinjo levo – desno pa je velika razlika.
Pri vsem skupaj pa naprave!! za merjenje te višine niso ne certificirane, ne mednarodno priznane … pa še ni jih ☺

A da me skrbi za monovce, zapostavljam pa monovke?:))) V bistvu bi to postavila pred vinjetami, imaš prav:). A še vseeno med zadnjimi stvarmi. Saj ste vsi polnoletni:).[/quote]

Razočarana, vinjete imajo ceno, mi pa ne :(((

A da me skrbi za monovce, zapostavljam pa monovke?:))) V bistvu bi to postavila pred vinjetami, imaš prav:). A še vseeno med zadnjimi stvarmi. Saj ste vsi polnoletni:).[/quote]
pikica – a to, da zapostavljaš tudi sebe pred sabo … ti pa ne potegne ☺

Razočarana, vinjete imajo ceno, mi pa ne :((([/quote]

Hmmm, zdaj mam slabo vest:). Kako lahko popravim storjeno napako?:)

pikica – a to, da zapostavljaš tudi sebe pred sabo … ti pa ne potegne ☺[/quote]

Of course…me, myself and I:).

Razočarana, vinjete imajo ceno, mi pa ne :((([/quote]

Hmmm, zdaj mam slabo vest:). Kako lahko popravim storjeno napako?:)[/quote]

Just kidding 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close