Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vinil talne obloga ali parket?

vinil talne obloga ali parket?

Oj…v spalnico bomo dali novo talno oblogo…Kolebamo med vinil ploščami ali parketom…

Katero je vam bolj všečno in zakaj?

Tisočkrat hvala za vsako mnenje ali izkušnjo:)

Lep dan

Vinil se mi zdi super ta bolj obremenjene prostore, sama bi v spalnici raje parket.

jasno, da parket, je bolj naravno, lo je hoditi bos po lesu, vinyl je plastika, kot da živiš v polivinilasti vrečki, izgleda pa tudi takoooooo cheap

Parket je velik bolš.

Absolutno imitacijo parketa, se sploh ne vidi, da ni parket. Je bolj obstojna in praktična, enkrat poliješ vodo pa parketu pa se že pozna itd.

Mi smo dali vinil in sploh ni videti kot vinil, saj vsakdo misli, da imamo les. Ne bi ga menjala, ker je bolj topel za boso nogo, bolj prijazen, lepo se čisti, je lepše stopit nanj.

Seveda parket, tista plastika je no go za v spalnico kjer hodis tudi bos. Mi smo vinil ven vrgli in dali hrastove dile.

mi je znanimivo ker komentirjajo vsi, ki sploh ne vejo kaj je to vinil 🙂 ! še ven so ga metali in menjali z lesom, hi, hi… a vinil je povsem nova tehnologija, ki z vinas ploščicami, ki smo jih imeli nima veze…
mimogrede vinil je cool

Imaš prav. Vinilje cool, parket je pa topel in prijeten in naraven.
Parket 🙂

Seveda vinil 🙂

[img] http://www.tom-les.si/_content/portfolio/talna-obloga1-1.jpg%5B/img%5D

Na sploh sem v življenju pristaš naravnih materialov, kolikor se le da, zato sem za parket, les, naravni kamen, pač karkoli ne-umetnega.

Vinil, mislm da je boljši za vzdrževanje, čiščenje.

Daj parket.

Vinil je res bolj zdržljiv in se laže čisti, a parket je le druga zgodba, prav tako pa govorimo o spalnici. Vinil imamo v drugih prostorih in nismo najbolj navdušeni. Ima seveda svoje prednosti, a tudi slabosti.

Vinil imam v kuhinji in sem zelo zadovoljna, zgleda kot les… v kopalnici ploščice, po sobah parket.

In zakaj bi polival vodo na tla v spalnici? Plastika je plastika, tudi ce zgleda kot les je se vedno imitacija. Da o vseh strupih ki jih boste vdihavali vsako noc ne govorim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close