vincci djerba resort
Pozdravljena!
Jaz sem se ta teden vrnila iz Djerbe. Tudi ta hotel sem si šla ogledat in je res zelo lep. Kolko sem lahko videla je čist, glede hrane točno v tem hotelu ti ne znam povedat, je pa tak, da če ješ v restavracijah, rajši jej zunaj hotela, ker so cene kar za 3-7 dinarjev nižje. Hrana je kakor za koga, moraš vedet, da imajo oni svoje začimbe in meso bolj na pol pečeno(zunaj zasmojeno, znotraj je pa še rdeče). Plaža na Djerbi je zelo lepa, in morje je zelo čisto. Skratka meni se je dopadlo. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj, z veseljem ti bom odgovorila.
V začetku septembra sem bil s punco in hčerkico prav v tem hotelu Vinnci djerba resort in bil strašno razočaran(nad hrvaškimi hoteli namreč).Vinnci Djerba resort je namreč pravi luksuz maximum,kar od hotela lahko pričakuješ.Izbrala si najboljši hotel na djerbi,ki ga ponujajo naše agencije.Sobe so izredno lepe in čiste,hrana odlična,osebje izredno prijazno,animatorji enkratni in bazen je največji na celem otoku.Mislim,da sem povedal zadosti.Plaža sicer ni poleg hotela,ampak te pred hotelom čaka turistični vlakec,ki vozi na vsakih 20 minut in z njim si na plaži v manj kot petih minutah.Plaža je lepa in urejena.Če te še kaj zanima vprašaj.Želim vam lep dopust.
Forum je zaprt za komentiranje.