Vila Koman, Jezersko – neprijaznost in osornost lastnikov
Nam je letošnji kandidat za župana v neki občini, ne spomnim se kateri… Pred kakšnim letom rezerviral nastanitev v svoji ‘vili’ (na zunaj je izgledalo vse lepo), vzel denar, pa nas peljal v ozadje v neko klet kjer je vse razpadalo češ naj tukaj spimo. Pol ni hotel vrnit denarja in smo samo šli ker so se začele grožnje. Spat bi morali ob nekem njegovem kolegu ki je bil tam nastanjen 😀 Mislim da precej tipično obnašanje za tisto regijo.
To pišem le zato, ker podpiram Tvoj glas, dragi avtor teme, da vsem poveš o svojih slabih izkušnjah. Napiši jim oceno na booking, to jih zadane.
Lastnika Vile Koman sta izjemno prijazna in topla človeka. Vse sobe so obnovljene in opremljene s starinskim pohištvom, skoraj vse imajo lastno kopalnico. Sama sem že enkrat prenočila pri njih in izkušnja je bila fantastična. Kar nekaj mojih znancev je prenočilo v Vili pred in po prenovi celotne zgradbe. Nikjer niso zasledili negostoljubnosti ali nekorektnosti gostiteljev. Veliko se jih bo vrnilo še naslednjo sezono in tudi sama nameravam s partnerjem in prijatelji prenočiti pri njih v naslednjih mesecih.
Vse sobe so obnovljene in opremljene s starinskim pohištvom, skoraj vse imajo lastno kopalnico. Sama sem že enkrat prenočila pri njih in izkušnja je bila fantastična.
A lahko tole malce pojasniš? Nekje prenočiš enkrat, pa že veš, koliko (fantastičnih) sob ima (fantastično) kopalnico. Kako je to možno??
Forum je zaprt za komentiranje.