Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Viktorji

Viktorji

No, kaksna se vam je zdela letosnja podelitev viktorjev? Meni je bila po dooolgem casu spet vsec, sploh zaradi voditelja J. Zrneca…
Pa tistih prikupnih zadreg pri Elzi Budau…

Meni je bilo všeč. Samo Makarovičeva je kradla pozornost, ki je pripadla Elzi! To me je pa zelo motilo. Voditelj je bil mega.

Moram reči, da je bil voditelj res super. Zabavala sem se. Pa tudi Tjaša ni bila slaba.

joliiiiiiiiiiiii………..ma super je bil

Mislim, da so bili prvič viktorji kar užitni in tudi nasmejali smo se.
Edina napaka so še nagrade, toliko jih je …. da ni dovolj kandidatov zanje in jih potem neketeri relativno povprečni dobijo po več.

Meni pa je bila Elza čisto mim. Spakovala se je kot kakšna najstnica, obraz pa ima čisto naguban. :((( Tudi obleka je bila tko tko…

Viktorja za voditelja, režiserja in scenarista!

Men je bla tud Elza čist mim in seveda tudi Svetlana ji je res kradla pozornost oz se je kar nekaj vmešavala Elza pa je stala kot lipov bog ki ne zna šteti do tri.
Drugače pa je bil spektakel fenomenalen in Đuro je tako lepo povedal da je zanj življenski dosežek da družina preživi z 70 tisočaki na mesec-bravo.
Voditelja – super!

Peter Poles… mmmmmmmm hudo dober tip, pa še prav zabaven 🙂

No, vesta, kaj, Elza je, ne glede na to kakšen vtis je naredila na vaju ena zanimiva, še vedno lepa in ustvarjalna ženska, ki je nagrado zelo zaslužila, (pa verjetno premalo poznata njeno delo).

Drugače pa, Jurij je res dobro vodil (nisem vsega gledala). Neverjetno dobro poje(večina naših kvazipevcev se lahko skrije), mah…zabavljač, duhovit, vse je gor držal, (Tjaša je bila bolj za rekvizit).

Sama sem tudi mnenja, da je Elzi Svetlana skusala nekako pomagat iz zadrege…, ki je povsem normalna, ce prides na oder pred toliko ljudi! Vsaj po mojem…obe sta bili prav simpaticni na odru!

tudi jaz se strinjam s Frco. pa obe sta bili simpatični.

…no, ja, mislim da sta gospe že kar v precej letih, samo se mi pa zdi, da sta še zelo dobro ohranjeni….Ne vem, če sta opazile, ampak Elza ima še zmeraj dobre noge, najbrž je imela kot mlada dama čudovite…Drgač pa je bila letos po dolgemmmmmmmmm času zelo dobra prireditev, zahvala predvsem Juretu in tistemu, ki je to skup sklanfal…

Svetlana se pač na vse kriplje trudi, da bi požela vso pozornost. Saj če je kakšno omizje vedno samo ona govori. Na Viktorjih je počela isto, Elza sploh ni prišla do besede. Še dobro, da so jo potem na silo odpeljali za zaveso. Saj včasih ne vem ali se prej napije, da take seka ali kaj…

Če sem prav slišala (pa osebno mislim, da sem) je Elza Budau dobila Viktorja za ŽIVLJENSKO DELO in ne za lepotno temovanje, dragi Maša in Masenka!
Ne glede na omenjeno pa osebno Elzi zavidam (tudi) za izgled, ki je pri njeni starosti zavidanja vreden (NOGE!!!!).

Men so bili letošnji Viktorji všeč. Vse skupaj mi je bilo simpatično,
razen seveda REKLAM!!!!!
Te reklame na pop-u so ga čist mem!!!

tudi sama se pridruzujem mnenju, da je Elza prava DAMA! Nekoc sem imela tudi priloznost govoriti z njo in moram reci, da jo lahko le HVALIM…

Alice, pa si ti to trezna napisala, ali…

Bora,

Jaz bi pa rada “doživela in videla” Mašo in Masenko v starosti Elze Budau – kako bosta izgledali in ali bosta tudi takrat, ko bosta sami gospe v poznih letih tako šimfajoče razmišljali. Sicer pa – takrat jima bo verjetno estetska kirurgija pomagala do mladostnega videza :-)))

Sem se spomila tistega rekla: mladost – ludost! ( predvsem velja to zanju v razmišljanju!)

Lp,

aanina

Ja, estetska lahko pomaga samo “fasadi”, ne more pa dodati v glavo tisto kar tam ni bilo in ni.
Pred Elzo Budau kot osebo pa se jaz globoko priklonim pa nimam malo let.

No jaz pa nisem bila tako navdušena kot vi. No saj tukaj smo zato, da povemo svoje mnenje.

Nič nimam proti voditelju,sam mi pač ni bil všeč. tko kot mi ni mr.bean. Torej ne more biti zmeraj všeč vsem. In meni do sedaj ni blo še nikoli – na žalost.

No joli je bla kr zanimiva:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close