Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vikend oddih za samske

vikend oddih za samske

Dober večer,

zasledila sem, da Kompas organizira dogodke za samske – vikend oddih za samske v Kranjski Gori ( od petka no nedelje ).

Se je kdo mogoce ze udelezil?

Katere starostne skupine prevladujejo?

Sem samska, stara 40 let.

Bila sem ze na dopustu, na morju in v gorah, a to so poznane druzbe, ne spoznam na novo ljudi.

V tem casu tudi sluzbenih potovanj, izobrazevanj manj.

Lep pozdrav, lep vikend.

Za to ne poznam, sem šla pa z first lady pred leti z njimi in so bile same fajn ženske. Večinoma 35+ starost. So pa po mojih izkušnjah ljudje, ki se odločijo za taka potovanja sami zelo odprti in nezategnjeni, tako da starost v bistvu nič ne pove. Jaz sem tudi 40, ko sem šla sem bila 38, pa sem se najbolj razumela z eno 58 let staro. Smo se res nasmejale.

Sicer ne vem odgovora, me pa tudi zanima :).

Jaz sem nekje v Avstriji zasledila, da imajo pa rafting za samske pa še nekaj je bilo zraven (bolj športno vse skupaj), se ne spomnim točno. Vem pa, da je šlo za cel vikend, s prenočitvijo oz dvema.

Tako druženje bi pa tudi mene zanimalo.

Kje sem zasledila? V google vpiši
VIKEND ODDIH ZA SAMSKE V KRANJSKI GORI

Tudi jaz bi sla, a me zanimajo izkljucno cepljeni , ker z bedaki se res ne mislim ukvarjat.

Se takoj javim za zraven. Malo me skrbi , da bi se prijavil kaksen Robi, ali njemu podoben debil.

Kako fajn, da organizirajo takšne vikende za samske …

V zadnjih letih je tega vec….

Dogodki za samske organizirajo izlete v hribe , potovanja,…

Lp

Judi… Idemo?

Ena zgoraj omenja, da so bile tam samo ženske.

A to iščete dogodke za samske take, da so tam same ženske ali z namenom, da spoznate kakega moškega?

Meni osebno nek dogodek, kjer je en kup samskih babnic ni prav nič privlačna reč :).

Odgovor na objavo uporabnika
jaz nisem bila, 07.08.2021 ob 19:19

Ena zgoraj omenja, da so bile tam samo ženske.

A to iščete dogodke za samske take, da so tam same ženske ali z namenom, da spoznate kakega moškega?

Meni osebno nek dogodek, kjer je en kup samskih babnic ni prav nič privlačna reč :).

meni bi prav paslo če bi bil celi avtobus samskih, bi lahko izbiral…

cepil se pa ne bi zaradi tega, lahko se grem testirat, ampak cepit pa nikolu in nikoli s tem strupom!

jezuskristusnapolenti, 07.08.2021 ob 19:26

meni bi prav paslo če bi bil celi avtobus samskih, bi lahko izbiral…

cepil se pa ne bi zaradi tega, lahko se grem testirat, ampak cepit pa nikolu in nikoli s tem strupom!

jaz pa se ne bi niti testiral v nos, jaz se testiram samo v posebnih ambulantah, kjer lahko pljuneš na palčko, da bi pa meni s temi palčkami. ki so namazane z grafenom in opilki železa vrtali po nosu in mi pustili v sluznici to svinjarijo NIKOLI!!!

Torej vidva cepca kar doma ostanita. Takih res ne rabimo zraven.

Ni ista stvar. Kompas ima del prav za ženske, ki same potujejo. First lady. In ja same ženske so. In super je :). Ni namenjeno spoznanju partnerja. Jih je veliko tudi poročenih.

škoda, da nihče še ni bil, da bi poročal ☺️?

Samskasamska, 08.08.2021 ob 16:11

škoda, da nihče še ni bil, da bi poročal ☺️?

kaj ko bi tukaj pustila svoj mail, sem tvojih let.

Samskasamska, 06.08.2021 ob 20:01

Dober večer,

zasledila sem, da Kompas organizira dogodke za samske – vikend oddih za samske v Kranjski Gori ( od petka no nedelje ).

Se je kdo mogoce ze udelezil?

Katere starostne skupine prevladujejo?

Sem samska, stara 40 let.

Bila sem ze na dopustu, na morju in v gorah, a to so poznane druzbe, ne spoznam na novo ljudi.

V tem casu tudi sluzbenih potovanj, izobrazevanj manj.

Lep pozdrav, lep vikend.

Se pravi lahko računamo na družbo obupanih asocialnih čudakov? Ni vredno.

Če morda koga zanima, za samske ;)….

Počitnice za mlade in mlajše odrasle – Prijavi se zdaj

Po statisiki je veliko samskih.

Dopuste oz. prosu cas prezivljate s samskimi kolegicami oz. kolegi ali se pridruzite parom , druzinam?

Ali ste sami sebi dovolj ?

Jaz sem v zgornji prvi skupini.

Lp.

?? ?? ?? ??

samskasamska, 30.10.2021 ob 16:40

?? ?? ?? ??

S kom boš za Božič?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close