vikend oddih za samske
Dober večer,
zasledila sem, da Kompas organizira dogodke za samske – vikend oddih za samske v Kranjski Gori ( od petka no nedelje ).
Se je kdo mogoce ze udelezil?
Katere starostne skupine prevladujejo?
Sem samska, stara 40 let.
Bila sem ze na dopustu, na morju in v gorah, a to so poznane druzbe, ne spoznam na novo ljudi.
V tem casu tudi sluzbenih potovanj, izobrazevanj manj.
Lep pozdrav, lep vikend.
Za to ne poznam, sem šla pa z first lady pred leti z njimi in so bile same fajn ženske. Večinoma 35+ starost. So pa po mojih izkušnjah ljudje, ki se odločijo za taka potovanja sami zelo odprti in nezategnjeni, tako da starost v bistvu nič ne pove. Jaz sem tudi 40, ko sem šla sem bila 38, pa sem se najbolj razumela z eno 58 let staro. Smo se res nasmejale.
jaz nisem bila, 07.08.2021 ob 19:19
Ena zgoraj omenja, da so bile tam samo ženske.
A to iščete dogodke za samske take, da so tam same ženske ali z namenom, da spoznate kakega moškega?
Meni osebno nek dogodek, kjer je en kup samskih babnic ni prav nič privlačna reč :).
meni bi prav paslo če bi bil celi avtobus samskih, bi lahko izbiral…
cepil se pa ne bi zaradi tega, lahko se grem testirat, ampak cepit pa nikolu in nikoli s tem strupom!
jezuskristusnapolenti, 07.08.2021 ob 19:26
meni bi prav paslo če bi bil celi avtobus samskih, bi lahko izbiral…
cepil se pa ne bi zaradi tega, lahko se grem testirat, ampak cepit pa nikolu in nikoli s tem strupom!
jaz pa se ne bi niti testiral v nos, jaz se testiram samo v posebnih ambulantah, kjer lahko pljuneš na palčko, da bi pa meni s temi palčkami. ki so namazane z grafenom in opilki železa vrtali po nosu in mi pustili v sluznici to svinjarijo NIKOLI!!!
Samskasamska, 06.08.2021 ob 20:01
Dober večer,
zasledila sem, da Kompas organizira dogodke za samske – vikend oddih za samske v Kranjski Gori ( od petka no nedelje ).
Se je kdo mogoce ze udelezil?
Katere starostne skupine prevladujejo?
Sem samska, stara 40 let.
Bila sem ze na dopustu, na morju in v gorah, a to so poznane druzbe, ne spoznam na novo ljudi.
V tem casu tudi sluzbenih potovanj, izobrazevanj manj.
Lep pozdrav, lep vikend.
Se pravi lahko računamo na družbo obupanih asocialnih čudakov? Ni vredno.
Forum je zaprt za komentiranje.