Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice VIETNAM – VIZA

VIETNAM – VIZA

V mesecu decembru se odpravljam v Vietnam, zato sem se že danes malo zanimala o ceni vize, ki se jo dobi na Dunaju. Na agenciji, kjer sem se zanimala za letalsko karto so mi rekli, da stane viza pri njih okoli 34.000,00 SIT, kar se mi zdi preveč. Na prejšnih forumih sem zasledila, da stane viza 72 EUR, če greš ponjo na Dunaj. Zanima me, če obstajajo še kakšni dodatni stroški ( manipulativni stroški, administracija…) na 72 EUR in v kolikem času se dobi viza?

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Jaz sem delal viso priblizno mesec nazaj.Na Dunaju stane 70$ tako da se ti splaca iti tja. Drugih stroskov glede vise ni.Dobil sem jo po enem tednu(povejo ti od 1-14 dni).

Hvala ti za informacije, jetam. Misliš, da bi se dalo dobiti vizo v enem dnevu ali morda v dveh, tako, da ne bi hodila ponovno na Dunaj? Pa še eno vprašanje. Ali si dal 70$ ali 70 Eurov?

KATI, dobr preračuni če se ti res splača do Dunaja. Do tja je okol 400 km -> tja in nazaj 800 + mal se po Dunaju = ene 850km. Pri porabi 10l / 100km je to 85 l = 17.000 sit + viza 17.000 + cestnine = več kot 34.000. In to sam če greš samo enkrat na Dunaj.
Če imaš pa cenejši prevoz pa vredi.

Ja,oprosti napaka.Dal sem 70 eurov.Jaz mislim da je najbolje da posljes potni list po posti(navadni ali hitri).

lp

Matej

Mislim, da bo potem še najbolj ugodno, če pošljem potne liste na Dunaj po hitri pošti. Ker sva dve, se bo še vseeno izplačalo. Imate morda naslov?

Ti sicer lahko pošlješ potne liste po hitri pošti, nazaj jih boš dobila z navadno, oziroma se raje prej pri njih prepričaj, če jih sploh pošiljajo ali pa moraš sama prit iskat.

Vienna : The Embassy of Vietnam
Address: Felix Mottl – Str. 20 A-1190 Vienna
Telephone: 368 0755
a Fax:
Consul : 368 0754
368 0755/10 or 11
Code: 00-43-1
Email: mailto:embassy.vietnam@aon.at
Ambassador: Mr. NGUYEN TRUONG GIANG

Jaz sem poslal potni list preko fedex.In se zmenil da so ga oni tudi dvignili .Ceno sem pozabil.

Je kdo urejal vizo v Bangkoku? Baje precej ceneje in hitreje…

Čao Kati

Tud sam šibam decembra v vietnam, če si za stvar smo mal na vezi, izmenjava info….”več glav več ve” 🙂 dej se oglasi na: mitja.zakotnikATgenis.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close