Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Videl sem jo in kar ne morem nehati misliti

Videl sem jo in kar ne morem nehati misliti

Sam ti pa res pises taksne bedarije,da glava pece hahahahaha

Do tvojega odgovora je bilo vse zgolj ugibanje: ali je ženska sama ali v zvezi. Avtor je kasneje tudi zatrdil, da je sicer ločen, a se ne bi zapletal z vezano.

Zanimivo je, da tvoj, poudarjen del odgovora, kar takoj usmerja debato v misel nazadovoljstva morebitnem odnosu, ki ga ima ženska. Če je nezadovoljna, afera ne bi pomenila razdiranja družine? Ker je tudi mama: otroci bi nedvomno odgovorili drugače, saj so dajali z njo vred vtis srečne skupnosti.

Če ženska ni vezana, navedeni pomisleki odpadejo.

Ob vsem pravim, da je prijateljstvo med moškim in žensko možno. Se je pa avtor v tem odnosu že v startu zelo zagrel in dvomim, da je njegova vizija takšna. Bi pa najbrž ženski, ki je nezadovoljna v svojem odnosu, tako flirtanje božalo ego. In kompenziralo pomanjkanje pozornosti doma.
[/quote]

Več informacij kot imaš, bolj lahko situacijo razumeš. Na podlagi dveh stavkov sem sklepala kar sem .. in ne. Ne strinjam se, da se gre za božanje ega. Včasih lahko tudi obtičiš v odnosu z nekom, ki ga nehaš ljubiti. Ni lahko dobiti nekoga, s katerim bi se razumel, še posebej ker kot mamica predvidevam da nima časa za aktivno iskanje. Morda je še samohranilka. Naleti pa kdaj na pot nekdo, s katerim se pokonektaš in dejansko vidiš ta potencijal lepe zveze. Na pumpi, v knjižnici, pekarni… ni pomembno. Ženska, ki je lačna ljubezni jo bo slej kot prej pritegnila v svoje življenje. In če se dva taka najdeta po nekem naključju, da se ujameta, ne vem zakaj ne bi poskusila. Lahko bosta le prijatelja, lahko kasneje kaj več. Kdo ve. Otroci pa hitro odraščajo in gredo po svoji poti, mame ne potrebujejo več 24/7. Ona pa ostane sama. Pa naj bo v nesrečni zvezi ali samska. Vsak otrok si za svoje starše želi, da so srečni in le srečna ženska je lahko še boljša mama.

Ljubezen je nekaj najlepšega a najbolj redkega, kar se zgodi v našem življenju in če jo namerno odrineš od sebe, znaš to kasneje obžalovati.

Ampak kot rečeno, premalo podatkov, zato lahko pišemo kar hočemo 🙂

Kdor ne riskira, ta ne profitira 🙂 si šel spet kaj mimo pekarne? 🙂

Saj sta lahko le prijatelja, v čem je problem. Ljudi, ki vibrirajo na isti frekvenci težko najdeš. Če je takšna, imej jo blizu. Za tvoje in njeno dobro.
[/quote]
Sam ti pa res pises taksne bedarije,da glava pece hahaha

Sam ti pa res pises taksne bedarije,da glava pece hahaha
[/quote]

Kakor za koga. Več uporabnikov foruma me je že prosilo za mnenje in naj bolj pogosto pišem, ker se najdejo v mojih zapisih in v realnem življenju prav tako. Očitno lih niso bedarije. 🙂 Karkoli pa tebi ni všeč, še posebej ko vidiš MISLIMMM v imenu, lahko komot preskočiš. Ne piše nikjer, da moraš komentirat.

Potem se pa še sprašujete zakaj ni uporabnikov in forum umira? Tu je odgovor

Več informacij kot imaš, bolj lahko situacijo razumeš. Na podlagi dveh stavkov sem sklepala kar sem .. in ne. Ne strinjam se, da se gre za božanje ega. Včasih lahko tudi obtičiš v odnosu z nekom, ki ga nehaš ljubiti. Ni lahko dobiti nekoga, s katerim bi se razumel, še posebej ker kot mamica predvidevam da nima časa za aktivno iskanje. Morda je še samohranilka. Naleti pa kdaj na pot nekdo, s katerim se pokonektaš in dejansko vidiš ta potencijal lepe zveze. Na pumpi, v knjižnici, pekarni… ni pomembno. Ženska, ki je lačna ljubezni jo bo slej kot prej pritegnila v svoje življenje. In če se dva taka najdeta po nekem naključju, da se ujameta, ne vem zakaj ne bi poskusila. Lahko bosta le prijatelja, lahko kasneje kaj več. Kdo ve. Otroci pa hitro odraščajo in gredo po svoji poti, mame ne potrebujejo več 24/7. Ona pa ostane sama. Pa naj bo v nesrečni zvezi ali samska. Vsak otrok si za svoje starše želi, da so srečni in le srečna ženska je lahko še boljša mama.

Ljubezen je nekaj najlepšega a najbolj redkega, kar se zgodi v našem življenju in če jo namerno odrineš od sebe, znaš to kasneje obžalovati.

[/quote]

Jaz osebno se tudi raznežim, ko vidim luškanega psa. Pa pohvalim, da je lep, če je prijazen, ga celo pobožam, vprašam, kako mu je ime. sploh če gre za kakšno atraktivno pasmo. Pogosto se mi je to zgodilo pri popolnih neznancih, ženskam in moških, otrocih. Še danes se spomnim tistih psičkov, njihovih lastnikov pa žal ne. Toliko o tem, kako se pokonektaš v tistih nekaj sekundah na ulici.
Z vsakim pasjeljubcem pa tudi ne moreš spat, no. Tudi si en domišljam, da me hoče vsak, ki mu v oči pade moj pes in ga pohvali, spraviti med rjuhe.

Jaz osebno se tudi raznežim, ko vidim luškanega psa. Pa pohvalim, da je lep, če je prijazen, ga celo pobožam, vprašam, kako mu je ime. sploh če gre za kakšno atraktivno pasmo. Pogosto se mi je to zgodilo pri popolnih neznancih, ženskam in moških, otrocih. Še danes se spomnim tistih psičkov, njihovih lastnikov pa žal ne. Toliko o tem, kako se pokonektaš v tistih nekaj sekundah na ulici.
Z vsakim pasjeljubcem pa tudi ne moreš spat, no. Tudi si en domišljam, da me hoče vsak, ki mu v oči pade moj pes in ga pohvali, spraviti med rjuhe.
[/quote]

Zagotovo. Saj ne pravim, da velja vedno in ni vsako srečanje “colpo di fulmine”… ampak..

“Ampak ne vem tako lepa in prijetna je bila. Tako luškana , simpatična. Tudi otoka sta bila prijetna . Kr ne vem ampak ja mislim že celo popoldne na njo. Vau nekaj je prebudila v meni. Upam in želim si ,da bi se še srečali.”

Po njegovem opisu sodeč so bile iskrice. Potem je sicer malo spremenil in dodelal prvotno verzijo

Zagotovo. Saj ne pravim, da velja vedno in ni vsako srečanje “colpo di fulmine”… ampak..

“Ampak ne vem tako lepa in prijetna je bila. Tako luškana , simpatična. Tudi otoka sta bila prijetna . Kr ne vem ampak ja mislim že celo popoldne na njo. Vau nekaj je prebudila v meni. Upam in želim si ,da bi se še srečali.”

Po njegovem opisu sodeč so bile iskrice. Potem je sicer malo spremenil in dodelal prvotno verzijo
[/quote]

Tip je ločen. Predvidevam, da tudi potreben. Drugače ne morem napisat. Korona že vsem seka na psiho, težko še kje danes koga spoznaš. Pač lepe ženske hodijo po svetu in imajo otroke. Niso nevidne. Včasih se še meni kakšna zazdi neverjetno lepa, kot reklama iz revije, picture perfect. In verjamem, da ne samo meni. In tudi, če je ta ženska recimo ločena, kar dvomim, to še nič ne pomeni. Če je tako super, se ji podobne stvari pogosto dogajajo. Menda ne bo šla s prvim, ki bo očaran nad njo. Ali pač.
Naj jo čaka pred tisto pekarno, ni vrag, da ne bo še kdaj prišla tja. Več kot to, da bo izpadel budala, se mu itak ne more zgoditi.

[/quote]

Naj bo življenje še tako darežljivo,
še vedno je bilo nekje nekaj,
kar ga je preseglo.
Bilo je hrepenenje.
(Feri Lainšček)

Na tole misel sem se spomnila ob tem, kar pišeš. Nekateri hrepenijo skozi vse življenje. Žal ob tem spregledajo, česa vsega so v njem deležni. Kaj vse bi lahko kreirali, če bi ustvarjalno uporabili čas in energio, ki je zapravljena za fantazije! Recimo: pesnik je to storil.

Ženska, lačna ljubezni, to prej ali slej pritegne v življenje – ko zamika oz. se pokonekta z nekom, za katerega si je ustvarila predstavo, da je “tisti, po katerem je hrepenela celo življenje”. Če ga še ni srečala, se “razgleduje odprtih oči naokrog” in te vibracije se čutijo. Saj delujejo kot povabilo… Če ni bil tokrat pravi, bo pravi naslednji. Ponavljala bo svoje ravnanje dotlej, dokler bo še komu zanimiva. Čeprav ne bo sama, bo ostajala osamljena.

Ženska v konkretnem primeru je bila prijazna, pokramljala je z avtorjem, ki mu takih srečanj primanjkuje. Najbrž je tudi pri njem dozorel čas, da se spet z nekom poveže in najde svoj dom.

Tip je ločen. Predvidevam, da tudi potreben. Drugače ne morem napisat. Korona že vsem seka na psiho, težko še kje danes koga spoznaš. Pač lepe ženske hodijo po svetu in imajo otroke. Niso nevidne. Včasih se še meni kakšna zazdi neverjetno lepa, kot reklama iz revije, picture perfect. In verjamem, da ne samo meni. In tudi, če je ta ženska recimo ločena, kar dvomim, to še nič ne pomeni. Če je tako super, se ji podobne stvari pogosto dogajajo. Menda ne bo šla s prvim, ki bo očaran nad njo. Ali pač.
Naj jo čaka pred tisto pekarno, ni vrag, da ne bo še kdaj prišla tja. Več kot to, da bo izpadel budala, se mu itak ne more zgoditi.
[/quote]

Težko karkoli rečem ali napovem, ker ne poznam ne nje ne njega. Zanimivo bi pa bilo, če bi še ona opisala to njuno srečanje iz njene perspektive 🙂

Korona in potrebnost pri takih zadevah nimajo kaj dosti. Se je dogajalo že prej in se bo še potem. Določena srečanja so pač usodna

kar ga je preseglo.
Bilo je hrepenenje.
(Feri Lainšček)

Na tole misel sem se spomnila ob tem, kar pišeš. Nekateri hrepenijo skozi vse življenje. Žal ob tem spregledajo, česa vsega so v njem deležni. Kaj vse bi lahko kreirali, če bi ustvarjalno uporabili čas in energio, ki je zapravljena za fantazije! Recimo: pesnik je to storil.

Ženska, lačna ljubezni, to prej ali slej pritegne v življenje – ko zamika oz. se pokonekta z nekom, za katerega si je ustvarila predstavo, da je “tisti, po katerem je hrepenela celo življenje”. Če ga še ni srečala, se “razgleduje odprtih oči naokrog” in te vibracije se čutijo. Saj delujejo kot povabilo… Če ni bil tokrat pravi, bo pravi naslednji. Ponavljala bo svoje ravnanje dotlej, dokler bo še komu zanimiva. Čeprav ne bo sama, bo ostajala osamljena.

Ženska v konkretnem primeru je bila prijazna, pokramljala je z avtorjem, ki mu takih srečanj primanjkuje. Najbrž je tudi pri njem dozorel čas, da se spet z nekom poveže in najde svoj dom.
[/quote]

Ti zasanjana duša! Veš kako je v resnici?
Ženska LAČNA LJUBEZNI, bo v življenju pritegnila same bedake! Ker je lačna. In ker bo hitro nekaj, kar ni ljubezen, zamenjala za ljubezen. Zaradi te lakote, čustvene podhranjenosti. Je lahka tarča. In ne mislit, da moški tega ne vedo. Nekateri načrtno prežijo prav na takšne. Njim pa se vse zdi dejanje višje sile.
Potem pa razočaranja, razočaranja.

Ženska LAČNA LJUBEZNI, bo v življenju pritegnila same bedake! Ker je lačna. In ker bo hitro nekaj, kar ni ljubezen, zamenjala za ljubezen. Zaradi te lakote, čustvene podhranjenosti. Je lahka tarča. In ne mislit, da moški tega ne vedo. Nekateri načrtno prežijo prav na takšne. Njim pa se vse zdi dejanje višje sile.
[/quote]
Se ne strinjam. Morda kakšna mlajša. Starejše jih kot rentgen pogruntajo 🙂 Ena taka je moja prijateljica. Nezadovoljna v zakonu, sedaj srečna v zvezi z novim, oba imela otroka od prej. Tako sta srečna, da ju prav občudujem.

Se pa dogaja vse sorte ja, se strinjam

[/quote]

Izhajala sem iz razmišljanja Mislimmm, kaj se v resnici najpogosteje zgodi t. i. zasanjanim dušam.

kar ga je preseglo.
Bilo je hrepenenje.
(Feri Lainšček)

[/quote]

Zagotovo obstajajo tudi taki, ki se v lastnih fantazijah izgubljajo celo življenje, a kaj ima to opraviti s tem prispevkom nisem prav razumela?

Potem meni pravijo, da pišem domišljijski spis na podlagi 2 vrstic xD

Ampak dobro razmišljanje drugače👍

Če smo čist natančni, je ta tema čisto brez zveze. Mogoče so jo celo moderatorji odprli. Sodeč po dodani sliki.
V bistvu nas z ničemer ne nagovarja, o ničemer ne sprašuje, ne za nasvet, nič.
Zato pa pišemo neumnosti.
Nekdo je samo napisal, da je srečal lepo žensko in bi jo rad spet. Ja in? Kaj imamo mi s tem?
Ali je upal, da bo ženska to prebrala? Ni napisal.

Mogoče je bil pa to moj namen. Mogoče tudi ona prebira ta forum. Mogoce je tudi že prebrala temo. Mogoče je ni. Mogoče jo lahko še srečam mogoče ne. Mogoče je nemogoče mogoče.

🤣🤣🤣 imaš popolnoma prav. Vse je mogoče. Ti samo uživaj

Nemogovše je mogovše. Kovinotehna 🙂

Včasih nas kaj ali nekdo tako pritegne,da smo v oblakih, čeprav ne vemo zakaj prav tisti. Zanimivo ampak jaz raje bežim, ker resnica je po večini drugačna.

Zna tudi to biti Suzana 70 . Nikoli se ne ve .

Ti si jo videl enkrat in ker si sam, se ti je zdelo, da je dobra za dol dat, kajne? Pa za kaj več, pa pusti na miru, ne razdiraj družine, samo gredo te bo gledala.
Pa tisti, ki pišete, se bo zgodilo, kar je namenjeno??::)) Kako pogosto to berem, kje je pa zdrava pamet???
Saj se strinjam, da je težko najti nekaterim pravega, dobrega, ne more se pa kar dogajati vsevprek, razmisli prej, kaj želiš in kaj ne in malo izberi. Ne da se kar dogaja, to je le nagon, uporabi pamet in intuicijo in ljubezen.
Veliko sreče, pa poglej drugam…

Moja razlaga je bolj podobna uporabniku, ki pravi,da se ji otroki niso sami naredli in hudo mala je verjetnost, da je ta otrok končal pod vlakom. Po moje je v službi, preostanek negove družine, pa šel po nakupih…………….Enostaven odgovor je največkrat pravi. In ta mamica je bila cela srečna, ko se njeni otročki, ki so ji na svetu vse, tako razveselili kužija, da je postala zaradi tega še sama srečna, ko vidi svoje srečne otroke. In ker bonton veleva, da človek ni kamen, je pač morala še tebe autor pozdraviti, kot lastnika psa, da ne izpade neotesanka in če si ji ti kaj rekel, je pač MORALA odgovoriti. In ker je čakala v koloni, ti tud z bednim izgovorom, da se ji mudi, se te ni mogla znebiti…V kontakt pa ste prišli, ker so prvi otročki navalili na tovjega psa. Oprosti, ona se POŠČIJE na tebe.
Dvomim,da kaka lepotica čaka ravno na mene sred ulice, ker na tako jih ob razhodih preži vsaj 10. Siguren sem,da nisem ravno jaz tisti, ki mu bi bila sreča naklonjena, zato se bi jaz ob taki situaciji kar obrnil ,kot da ni nič in raje pozabil, kupil tisti paket kurčevih žemelj in se spakiral naprej “rokom pokom”. Z vsem dolžnim spoštovanjem autor lep pozdrav!

S psom*

In, kakšen apdejt? Se je kaj izcimilo?

Če vama je tako usojeno, se bosta zagotovo še kdaj srečala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close