Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Videl sem jo in kar ne morem nehati misliti

Videl sem jo in kar ne morem nehati misliti

Popoldan sem šel v trgovino. Nabavil nekaj malega. Potem sem šel še v pekarno po eno malenkost ,ki mi je zelo dobra. Bil sem z psom. Nakar se zgodi. Tudi ona z dvema otrokoma čaka za v pekarno. In seveda moj pes ima vsakega rad , in seveda njena otroka okoli psa in ona tudi . Skratka zašli smo v klepet. Ampak ne vem tako lepa in prijetna je bila. Tako luškana , simpatična. Tudi otoka sta bila prijetna . Kr ne vem ampak ja mislim že celo popoldne na njo. Vau nekaj je prebudila v meni. Upam in želim si ,da bi se še srečali.

Ja ja znano 🙂 Ti je bilo že namenjeno 🙂

Upam ,in si srečno želim. Iz tvojih ust v božja ušesa. 😀😀😀😀🥰🥰🥰

Ob isti uri bod okol pekarne.
Ce je iz okolice,veckrat pride tja.
Lahk pa vpr trgovko in tò jutr takoj dokler je se sveze

Ja ampak naj ne pozabi, da si otroka ni sama naredila.

Pojdi pod hladen tuš.

Ma daj no – ne razdiraj družine. Verjetno te samo mika imeti svojo – za to pa ti ni treba tuje razdreti.

Opomba : za prijateljski odnos pa kar pogumno pozdravljaj. Malo smo divji zaradi izkušenj, pa prehitro skočimo 🙂

Mislim nesramnost pa taka. Nič ne vem o njej. V kolikor zvem ,da je poročena me itak ne bo zanimalo. Ker se mi ne več ukvarjat z tem. Sem samski ločen preskrbljen , tako da niamm potrebe se skrivat pa riniti v težave z poročenimi. Halooo. V kolikor pa zvem ,da je samska oz ločena bom pa stopil v akcijo seveda. Vse skupaj pa seveda ne pomeni čisto nič kar. Zgolj splošen pogovor. Prizn bila pa zelo prijetna.

Ma daj no – ne razdiraj družine. Verjetno te samo mika imeti svojo – za to pa ti ni treba tuje razdreti.
[/quote]

Razdiranje družine? Ma dej dej.. kaj veš v kakšnem odnosu je ona s partnerjem. Otroci so pa vedno njeni, ne glede na to s kom se bo dol dajala ali le družila. Kaj pa če sploh ni srečna s partnerjem? Saj ima svojo pamet in svobodno voljo, če bo videla v njem potencijal za prijateljstvo, ljubezen, začutila kar je on ali še kaj več, bo že vedela kaj mora narediti in bo naslednjič pogovor še bolj stekel. Redki so ljudje, s katerimi se res zaštekaš, drži jo blizu. Pa karkoli vama je namenjeno itak bo…

Hvala za tako lepe besede. In seveda lep zapis. Bilo je čisto samo bežno srečanje pred pekarno kjer smo vsi čakali v vrsti. Ampak ja tako prijetna mi je bila ,in padla mi je v oči. Kar seveda se nič ne pomeni.

Evo, pa boš prišparal, ker lahko doma daš gretje na manj. 😁

No, en komentar višje sem dodala opombo. Eni imamo preveč slabih izkušenj in se trudimo ne biti krivični.
Za prijateljski odnos si dobil “moj blagoslov”… Opravičilo za možnost prehitrega sklepanja pa tudi.
Niso vsi moški gentlemeni (kar ne pomeni, da so vse ženske dame) in imam zelo veliko negativnih izkušenj, ko se je osnovni bonton z moje strani prelevil v zelo vulgarne namige, ponudbe in komentarje. Ne opravičujem se za komentar ampak za ne-takojšno opombo na katero opominjam.
Lp

zdaj pa šotor vzameš in greš kampirat pred pekarno

Evo, pa boš prišparal, ker lahko doma daš gretje na manj. 😁
[/quote]

Pa roka ga bo bolela jutri zjutzraj.

Ta karantena je ustavila korak in hitenje. Več časa namenjamo očesnemu stiku zaradi mask.
Tudi sama srečujem očkota z dvema otrokoma na vsakodnevnih sprehodih po naših koncih.
Tudi otroka lepo pozdravita kadar se srečamo. Malo sem menjala lokacijo sprehodov in spet se srečamo tam. Njegov pogled me prebode za cel dan, , da mi vedeti, da sem mu všeč.
Načel je tudi že pogovor.
Vendar si tega ne želim, ne hodim več po tistih poteh. Če se bova slučajno srečala nama bo zaigralo srce. Kaj več seveda ni dovoljeno. Dva lepa otroka imata sigurno lepo mamico.

to povej njenemu možu. Če upaš.

Spet en bimbo, ki ga ena vrti okol mezinca…. 🤣🤣🤣🤣🤣 Na koncu bos pa tele.

Njej in otrokom je dejansko in povsem odkrito in iskreno bil všeč SAMO TVOJ PES! Veliko moških si nabavi psa ravno zaradi tega, ker so ženske ob cuckih vse otročje, otroci pa sploh.
Ampak to še ne pomeni, da bodo spale z vsakim, ki ima lepega cucka.

Morda vam je usojena, morda pa vas je le opomnila, da pogrešate nekoga ob sebi in je čas, da si najdete svojo drugo polovico. No, če gre, bi tudi jaz na vašem mestu redno zavila v to pekarnico, morda ob cca istem času, zdaj ko smo doma, ima morda tak ritem. Boste že izvedeli, če vama je namenjeno, da se spoznata in če je prosta. Morda tudi ona misli na vas.

Avtor, verjetno njena prijaznost ni nič več kot vljudnost. Ženske smo lahko zelo prijazne, brez da bi imele kakšne slike o ljubezni v glavi.
Upanje sicer lahko vedno obstaja, ampak …

Kdor ne riskira, ta ne profitira 🙂 si šel spet kaj mimo pekarne? 🙂

Saj sta lahko le prijatelja, v čem je problem. Ljudi, ki vibrirajo na isti frekvenci težko najdeš. Če je takšna, imej jo blizu. Za tvoje in njeno dobro.

Razdiranje družine? Ma dej dej.. kaj veš v kakšnem odnosu je ona s partnerjem. Otroci so pa vedno njeni, ne glede na to s kom se bo dol dajala ali le družila. Kaj pa če sploh ni srečna s partnerjem? Saj ima svojo pamet in svobodno voljo, če bo videla v njem potencijal za prijateljstvo, ljubezen, začutila kar je on ali še kaj več, bo že vedela kaj mora narediti in bo naslednjič pogovor še bolj stekel. Redki so ljudje, s katerimi se res zaštekaš, drži jo blizu. Pa karkoli vama je namenjeno itak bo…
[/quote]

Do tvojega odgovora je bilo vse zgolj ugibanje: ali je ženska sama ali v zvezi. Avtor je kasneje tudi zatrdil, da je sicer ločen, a se ne bi zapletal z vezano.

Zanimivo je, da tvoj, poudarjen del odgovora, kar takoj usmerja debato v misel nazadovoljstva morebitnem odnosu, ki ga ima ženska. Če je nezadovoljna, afera ne bi pomenila razdiranja družine? Ker je tudi mama: otroci bi nedvomno odgovorili drugače, saj so dajali z njo vred vtis srečne skupnosti.

Če ženska ni vezana, navedeni pomisleki odpadejo.

Ob vsem pravim, da je prijateljstvo med moškim in žensko možno. Se je pa avtor v tem odnosu že v startu zelo zagrel in dvomim, da je njegova vizija takšna. Bi pa najbrž ženski, ki je nezadovoljna v svojem odnosu, tako flirtanje božalo ego. In kompenziralo pomanjkanje pozornosti doma.

v kolikor zveš, da je poročena….
lol, tista dva otroka sta verjetno samo sosedova….

eh, eni dobesedno iščete take, da ste potem lahko užaljeni in razočarani

Kdor ne riskira, ta ne profitira 🙂 si šel spet kaj mimo pekarne? 🙂

Saj sta lahko le prijatelja, v čem je problem. Ljudi, ki vibrirajo na isti frekvenci težko najdeš. Če je takšna, imej jo blizu. Za tvoje in njeno dobro.
[/quote]

A dej no dej, iz izkušenj ti povem, da moški ne znate biti samo prijatelji. Ona, ki ima verjeto partnerja ali moža, bo prijateljeva z njim, pri čemer se ve, da je ona njemu zelo všeč.
A lahko napišeš še kakšno bedarijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close