vidalići pag
Predlani ni bilo nič. Nasploh pa Zadevo odsvetujem – morje je umazano, nam je lani taksist rekel, da je nekje tam blizu speljana v morje neka odpadna voda iz smetišča. V glavnem, mi smo se hodili kopat drugam in nam apartma (dejansko) tik ob morju v tem pogledu ni dal tistega, zaradi česar smo ga najeli.
mi imamo v vidaličih hišo. prelepo je. razgled čudovit,morje lepo čisto,vsako leto smo čez celo poletje dol tko da nevem kater čas je bilo umazano??? trgovine ni, je ena mala gostilnica na plaži, ampak bolj švoh.imaš pa prvo trgovino in gostilne v kustičih, to je peš hoje iz vidaličev cca 15 minut, z avtom 3 minute. iz vidaličev do novalje pa imaš z avtom cca 10 minut. do največje plaže zrče pa je iz vidaličev cca 5 minut.
jaz ti definitivno priporočam
Ja, lahko je deset minut, če greš čez casko, se pa moraš peljati čez celo plažo in v breg po tistem kamenju, kjer je že marsikdo nasedel. Pa še prišparaš, ker ti ni treba plačat parkirnine v Zrčah. Imajo pa zgoraj rampo in jo bojo upam tudi kdaj uporabili, ker so taki zastonkarji kot vi prav moteči za obiskovalce caske.
Forum je zaprt za komentiranje.